Työpaikat

Palkanlaskija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Tehtävä: Palkanlaskija

Sijainnit: Helsinki

Haku alkaa: 17.2.2021

Haku päättyy: 7.3.2021

Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassa oleva

Työ alkaa: 1.4.2021

Työsuhteen luonne: kokoaikainen

Viikkotyöaika: 36,25

Työpaikan kuvaus

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 192 kansallisesta yhdistyksestä. Autamme avuntarvitsijoita niin kotimaassa kuin maailmalla. Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea, ja henkilökuntamme tukee heitä.

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punainen Ristin keskustoimiston palkkapalveluihin palkanlaskijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palkanlaskijana tehtävänäsi on huolehtia nimettyjen asiakkaiden palkanlaskennasta itsenäisesti ja vastuullisesti. Palkanmaksu on kaksi kertaa kuukaudessa, sisältäen kuukausi- ja tuntipalkkoja sekä palkkioita. Tarvittaessa sijaistat muita palkanlaskijoita.

Palkanlaskijana kuulut kuuden hengen palkkapalvelutiimiin, jossa on vahva oppimisen ja yhdessä tekemisen meininki. Käytössämme on Aditro W (entinen Personec W) palkkaohjelma, Mepco HR-järjestelmä ja TyövuoroVelho. Tehtävässä sovellat Sosiaalialan järjestöjen- ja Yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksia.

Olet yhteistyökykyinen työkaveri ja joustava asiakaspalvelija, joka nauttii numeroiden parissa työskentelystä, pärjää alati muuttuvissa tilanteissa ja omaa positiivisen pelisilmän tiimityössä. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä tehtävässä.

Edellytämme, että sinulla on

  • aiempaa käytännön työkokemusta palkanlaskennasta ja sekä tulorekisterikäytäntöjen tuntemusta
  • aktiivista työotetta ja osallistumista palkkapalvelujen työskentelytapojen kehittämiseen
  • soveltuvaa koulutusta
  • työehtosopimusten ymmärtämistä palkanlaskennassa.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.

Työsuhde alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Toimipiste sijaitsee Pihlajistossa Helsingissä. Työsuhteen ehdot määräytyvät Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan, jossa se sijoittuu vaativuusryhmään 4.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkkapalvelujen tiiminvetäjä Heli Lehtinen 22.2.2021 alkaen arkisin klo 10–14 puhelimitse numerossa 040 749 7326.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoivomuksineen 7.3.2021 mennessä. Liitä hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.