Palkanlaskija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Palkanlaskija

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston henkilöstöyksikköön palkanlaskijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Henkilöstöyksikkö tarjoaa henkilöstö- ja palkkahallinnon tukipalveluita keskitetysti Suomen Punaisen Ristin eri järjestöyksiköille. Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston yhteisten tukipalveluiden palvelulupauksen mukaisesti 'Autamme auttamaan - ammattitaidolla sinua varten!'  

Työtehtävät

Palkanlaskijana tehtävänäsi on huolehtia nimettyjen asiakkaiden palkanlaskennasta itsenäisesti ja vastuullisesti. Palkanmaksu on kaksi kertaa kuukaudessa, sisältäen kuukausi- ja tuntipalkkoja sekä palkkioita. Tarvittaessa sijaistat muita palkanlaskijoita.

Palkanlaskijana kuulut kuuden hengen palkkapalvelutiimiin, jossa on vahva oppimisen ja yhdessä tekemisen meininki. Käytössämme on SD Worx (entinen Personec W) palkkaohjelma, Mepco HR-järjestelmä ja TyövuoroVelho. Sovellat työssäsi Sosiaalialan järjestöjen- ja Yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksia.

Työsuhde alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi sinulla on aiempaa käytännön työkokemusta palkanlaskennasta, tulorekisterikäytäntöjen tuntemusta ja työehtosopimusten ymmärrystä sekä kykyä soveltaa niitä palkanlaskennassa. Sinulla on aktiivinen työote ja osallistut palkkapalvelujen työskentelytapojen kehittämiseen. 

Olet yhteistyökykyinen työkaveri ja joustava asiakaspalvelija, joka nauttii numeroiden parissa työskentelystä, pärjäät alati muuttuvissa tilanteissa ja omaat positiivisen pelisilmän tiimityössä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Ruotsin kielen taidosta on etua ja hyötyä tehtävässä, olemme kaksikielinen järjestö.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä Pihlajiston toimipisteessä ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa palkkapalvelujen tiiminvetäjä Riitta Toivonen ma 21.11. klo 15.00–16.00 ja to 24.11. klo 15.00–16.00 puhelimitse numerossa 040 500 1842.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme tehtävään työntekijän sopivan henkilön löytyessä. Lähetä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 1.12.2022.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa