Palkanlaskentataitoinen HR-assistentti | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Palkanlaskentataitoinen HR-assistentti

Ilmoittaja

Kirkon Ulkomaanapu

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Oletko monipuolinen HR-osaaja? Meillä vastaat itsenäisesti työsuhteeseen liittyvien tietojen ylläpidosta sekä työsopimusten valmistelusta. Avustat sekä kotimaassa toimivien että ulkomaille lähetettävien työntekijöiden henkilöstöasioiden hoidossa ja toimit työterveyshuollon ja vakuutusyhtiön yhteyshenkilönä. Osallistut palkka-asiantuntijan kanssa palkanlaskentaan. Pidät asiakkaamme ja sidosryhmämme ajan tasalla aktiivisella yhteydenpidolla ja tiedotat ajankohtaisista henkilöstöasioista intranetissä. Tule osaksi 12 henkilön Hallinto-osastoamme!

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta henkilöstöasioiden hoitamisesta ja mielellään palkanlaskennasta. Tunnet henkilöstöhallinnon perusasiat, kuten työlainsäädännön ja TES:n soveltamisen. Kokemus työskentelystä kansainvälisessä organisaatiossa katsotaan eduksi. Olet tarkka ja järjestelmällinen sekä toimit ennakoiden ja joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Osaat käyttää monipuolisesti ja sujuvasti yleisimpiä toimisto-ohjelmia ja tunnet HR-järjestelmien toimintaa. Käytössämme ovat Mepco HRM, Tiima Työaika ja LAURA. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi. Hoidat tehtäväalueesi rutiinityöt ja käsittelet luottamuksellisia tietoja laadukkaasti ja ammattiylpeydellä. Pidät asiakaspalvelusta ja annat oman panoksesi yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.  

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu Kirkon Ulkomaanavun (KUA) Helsingin toimistoon. Tehtävän palkkaus perustuu KUA:n palkkausjärjestelmään. Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä sähköpostitse hallintojohtaja Hanna Saarelaiseen (hanna.saarelainen(at)kua.fi). Lue lisää Kirkon Ulkomaanavusta osoitteessa www.kirkonulkomaanapu.fi tai katso oheisesta videosta, mihin organisaatiomme pyrkii ja mitä työntekijämme ovat mahdollistamassa ohjelmamaissa. https://www.youtube.com/watch?v=jzZmuD8nskM&feature=youtu.be 

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Meillä on mukavat työkaverit ja välitön organisaatio. Ohjelmamaissa olevien edunsaajien hyvinvoinnin edistämisen lisäksi pidämme huolta myös omien työntekijöidemme työhyvinvoinvoinnista. Tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, liukuvan työajan sekä etätyö- ja koulutusmahdollisuuksia. Olet osa osaavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa hallinnon tiimiä, joka palvelee sisäisiä asiakkaita.  

Kiinnostuitko? Toimi heti ja hae tehtävää linkistä avautuvalla hakulomakkeella. Hakuaika tehtävään päättyy 7.8.2022. 

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää.