Työpaikat

Pakolaistyön ohjelma-avustaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaiseen Ristin keskustoimistoon, kotimaan avun linjaan pakolaistyön ohjelma-avustajaa määräaikaiseen tehtävään 1.3.–31.12.2020.

Punaisen Ristin keskustoimisto vastaa Suomeen tulevien kiintiöpakolaisten ensivaiheen vastaanotosta lentokentällä ja osallistuu pakolaisten perheenyhdistämistyöhön.

Tehtävässä tarvitaan innostusta toimia vapaaehtoisten kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tietoa pakolaisten vastaanottojärjestelmästä. Toivomme työkokemusta toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä, hyvää stressinsietokykyä sekä kykyä selvitä yllättävistä tilanteista. Työajoissa vaaditaan joustavuutta, sillä pakolaisten vastaanottoon voi tulla yllättäviä muutoksia lentoaikatauluista johtuen.

Työtehtäviin kuuluu

  • kiintiöpakolaisten lentokenttävastaanottoon liittyvät järjestelyt
  • yhteydenpito Suomen Punaisen Ristin lentokenttävapaaehtoisryhmään ja uusien vapaaehtoisten koulutus
  • yhteistyö ja yhteydenpito kiintiöpakolaisia vastaanottavien kuntien työntekijöihin ja viranomaisiin
  • avustaminen ja asiakkaiden ohjaus ja neuvonta perheenyhdistämiseen liittyvissä kysymyksissä
  • tilastointi ja tiedonkeruu sekä
  • muut tukitehtävät kuten koulutusten ja seminaarien järjestäminen.

Ohjelma-avustajan tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta, MS Office -järjestelmän osaamista, molempien kotimaisten kielten hallintaa ja hyvää englannin kielen taitoa. Muusta kielitaidosta on tehtävässä hyötyä. Edellytämme valitulta sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.

Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä on määräaikainen, joka alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2020 asti.

Lisätietoja antaa valmiustoiminnan päällikkö Leena Kämäräinen torstaina 16.1.2020 kello 15–16 puhelimitse 0400 702 847.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoivomuksineen 23.1.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.  

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.