Työpaikat

Päätoimittaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Kepa ry:n julkaisema Maailman Kuvalehti hakee päätoimittajalleen sijaista ajalle 1.1.–30.6.2019.

Tarjoamme päätoimittajalle merkityksellisen työn useaan kertaan palkitussa aikakauslehdessä, asiantuntevan työyhteisön sekä modernit toimitilat Helsingin Vallilassa. Sisältöjensä puolesta lehti antaa mahdollisuuden perehtyä globaaleihin aiheisiin ja syventää tietämystä kehityskysymyksistä ja kulttuuriteemoista ympäristö-, ilmasto- vero- ja ihmisoikeusaiheisiin.

Työtehtävät

Maailman Kuvalehden päätoimittajana tehtäväsi on johtaa lehden päivittäistä tuotantoa. Vastuullasi on lehden juttujen ideointi ja tilaaminen, lehden avustajakunnan koordinoiminen, juttujen kirjoittaminen sekä lehden budjetin laatiminen ja seuranta. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän painetun lehden ohella teemme Maailman Kuvalehden verkkolehteä. Tehtäviisi kuuluu myös markkinointia ja lehden sosiaalisen median kanavien ylläpitoa. Maailman Kuvalehden toimitus on osa organisaation viestintätiimiä.

Osaaminen

Päätoimittajan työssä onnistuaksesi tarvitset vankkaa journalistista osaamista sekä soveltuvaa journalistista ja/tai yhteiskunnallista koulutusta. Olet suunnitelmallinen, näkemyksellinen ja hallitset laajoja kokonaisuuksia. Työssä menestyminen edellyttää erinomaista editointiosaamista ja kielitajua. Toivomme päätoimittajalta myös innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Aiempi esihenkilökokemus katsotaan eduksi.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(at)kepa.fi viimeistään 31.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Laura Häkli, puh. 050-3176710. Soittoaika tiistaina 23.10. klo 13–15 ja maanantaina 29.10. klo 9–11.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.