Osaamisen kehittämisen koordinaattori | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Osaamisen kehittämisen koordinaattori

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin kansainvälisellä linjalla osaamisen kehittämisen ja vaikuttamisen yksikköön osaamisen kehittämisen koordinaattoria. Kyseessä on määräaikainen työsuhde (sijaisuus).

Työtehtävät

Osaamisen kehittämisen koordinaattorin sijaisena vastaat Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avun osaamisen kehittämisen kokonaissuunnittelusta kansainvälisen avun linjauksen tavoitteiden mukaisesti. 

Tuet entistä vaikuttavampaa Suomen Punaisen Ristin kansainvälistä työtä edistämällä kansainvälisen avun asiantuntijuuden ja ammatillisen osaamisen vahvistumista. Osaamisen kehittämisen fokus on valituilla kansainvälisen avun strategisilla painopistealueilla (ml. ilmastonmuutos ja katastrofiriskien hallinta, seksuaali- ja lisääntymis- ja lapsiterveys sekä suojelu, tasa-arvo ja osallisuus). 

Kehität toimintamalleja Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avun organisaation, työntekijöiden ja avustustyöntekijäreservin oppimiseen, ml. oppimismenetelmät ja -materiaalit sekä pedagogiset ratkaisut. Fasilitoit organisaation oppimista ja tuet kansainvälisen avun asiantuntijoita fasilitoinnin kehittymisessä. Soveltuvin osin fasilitoit itse lähiopetus- tai virtuaalisia koulutuksia.

Teet yhteistyötä kansainvälisen Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen sekä Suomen Punaisen Ristin osaamisen kehittämisen asiantuntijoiden kanssa.

Määräaikainen työsuhde alkaa 1.9.2022 ja päättyy 18.4.2023.

Odotamme sinulta

Onnistuaksesi työssäsi sinulla tulee olla hyvät yhteistyötaidot, kyky suunnitella ja osallistava työote. Edellytämme sinulta kokemusta tavoitteellisten osaamisen kehittämisen prosessien vetämisestä sekä koulutussuunnittelu- ja fasilitointiosaamista lähitilaisuuksissa ja verkossa. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erityistä perehtyneisyyttä osaamisen kehittämiseen sekä ymmärrystä humanitaarisen avun ja kehitysyhteistyön toimialasta. Tarvitset myös sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Edellytämme valitulta henkilöltä sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Helsingin Tehtaankadulla ja teemme töitä joustavassa hybridityön mallissa. 

Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Suvi Virkkunen 21.6. klo 12-13 tai 28.6. klo 13-14, p. 040 353 9794.

Lähetäthän hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 30.6.2022.

Punainen Risti, keskustoimisto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.