Työpaikat

Osaamisen kehittämisen assistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon kansainvälisen avustustoiminnan linjan henkilöavun yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen osaamisen kehittämisen assistenttia vastaamaan kansainvälisen avun koulutusten ja oppimistilaisuuksien käytännön järjestelyistä.

Osaamisen kehittämisen assistentti vastaa muun muassa avustustyöntekijöiden verkko- ja lähikoulutusten tila- ja matkavarauksista, materiaalivalmisteluista, taloushallinnon avustavista tehtävistä ja palautteiden koonnista. Aktiivinen yhteydenpito Suomen Punaisen Ristin avustustyöntekijäreserviin on tärkeä osa assistentin työtä.

Katastrofiavun operatiivisissa tilanteissa osaamisen kehittämisen assistentti tukee tarpeen mukaan yksikössä työskenteleviä kansainvälisen henkilöavun assistentteja avustustyöntekijöiden komennusjärjestelyissä, ml. viisumi- ja matkajärjestelyt, työsopimukset, perehdytys- ja purkutilaisuuksien järjestäminen yms.

Odotamme assistentilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä yhteistyötaitoja ja valmiuksia avustaviin tehtäviin, sujuvaa englannin kielen taitoa ja joustavaa työotetta. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia ja ajotaitoa. Arvostamme fasilitointiosaamista sekä verkossa että lähitilaisuuksissa. Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen tuntemus katsotaan eduksi.

Työtä tehdään soveltuvin osin etä- ja lähityönä. Toimipiste sijaitsee Kaivopuistossa Helsingissä. Työ vaatii valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön sekä matkustamiseen. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ja mahdollisuuden jokapäiväiseen oppimiseen kannustavan, osaavan tiimimme kanssa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään lokakuun 2021 lopulla. Työsuhde on määräaikainen 22.4.2021 asti. Työsuhteen ehdot määräytyvät Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan, jossa se sijoittuu vaativuusryhmään 4.

Lisätietoja tehtävästä antaa kansainvälisen henkilöavun päällikkö Kaisa Kannuksela keskiviikkona 29.9. klo 15:30-17 ja perjantaina 1.10.2021 klo 9:30-11:30., gsm: 040 163 9995.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si viimeistään maanantaina 4.10.2021 tämän linkin kautta.

Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.