Työpaikat

Opiskelijajäsenhankinnan koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry hakee opiskelijajäsenhankinnan koordinaattoria.

Haluamme Loimussa kehittää opiskelijajäsenhankintaamme ja saada loimulaisten alojen opiskelijat liittymään entistäkin suuremmalla joukolla kasvavaan järjestöömme. Haemmekin nyt Loimun toimistolle Helsinkiin opiskelijajäsenhankinnan koordinaattoria vahvistamaan sekä kehittämään Loimun valtakunnallista opiskelijajäsenhankintaa.

Opiskelijajäsenhankinnan koordinaattorina vastaat Loimun opiskelijajäsenhankinnasta ja sen kehittämisestä sekä kampuksilla että digitaalisissa kanavissa. Opiskelijatoimintamme on valtakunnallista ja toteutat sitä yhdessä osa-aikaisten kampuspromoottoreiden kanssa kahdeksalla yliopistokampuksella (Helsingissä Viikki ja Kumpula, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku).

Työssäsi koordinoit ja ohjaat kampuspromoottoreiden työskentelyä sekä vastaat Loimun opiskelijajäsenhankinnasta ja -markkinoinnista. Vastaat opiskelijajäsenhankintakampanjoiden toteuttamisesta ja kehittämisestä sekä osallistut opiskelijoille suunnatun digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtävä edellyttää matkustamista ja valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Edellytämme, että sinulle on kertynyt soveltuvia korkeakouluopintoja (loppututkintokin käy hyvin :) ) ja kokemusta jäsenhankinnasta, myynnistä ja/tai markkinoinnista. Odotamme sinulta hyviä organisointi- ja ajanhallintataitoja. Osaat suunnitella ja johtaa sekä omaa että tiimin työskentelyä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä sekä innostunutta suhtautumista jäsenhankintaan. Järjestötyön ja loimulaisten alojen tuntemus ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään keskisuuren akavalaisen järjestön jäsenhankintaa sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Loimun toimistolla työskentelet järjestötiimissä ja olet osa tiivistä yli parikymmenhenkistä työyhteisöämme. Opiskelijajäsenhankinnan koordinaattorin tehtävä on uusi ja se täytetään kahden vuoden määräajaksi. Työaika on vähintään 30 tuntia viikossa. Työsuhde alkaa 1.1.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan.

WWW-osoite: http://www.loimu.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat järjestötiimin esihenkilö, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (johanna.hristov@loimu.fi, puh. 09 62268 552) sekä opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen (toni.sairanen@loimu.fi, puh. 09 62268 551) pe 13.11. klo 11–13, to 19.11. klo 13–15, ti 24.11. klo 14–16 ja ti 1.12. klo 12–14.
Työpaikan osoite: Mikonkatu 8 A, 8. krs., 00100 HELSINKI
Työ alkaa: 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.
Työaika: osapäivätyö, Työaika on vähintään 30 tuntia viikossa.
Työn kesto: yli 12 kuukautta, Määräaikainen 2 v.
Haku päättyy: 03.12.2020
Jätä hakemus: Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään torstaina 3.12.2020 sähköpostitse järjestöpäällikkö Johanna Hristoville ( johanna.hristov@loimu.fi ). Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Haastattelut suoritetaan perjantaina 11.12.2020.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.