Työpaikat

Ohjelmasuunnittelija (sijaisuus)

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö – Demo ry on aatteellisesti, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalaisten eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö, joka toimii moniarvoisen demokratian edistämiseksi toteuttamalla suomalaisten ja kehittyvien demokratioiden puolueiden välisiä yhteistyöhankkeita. Tällä hetkellä toimimme Etiopiassa, Mosambikissa, Myanmarissa, Sambiassa, Sri Lankassa, Tunisiassa sekä Suomessa.

Demo on myös johtava demokratiatuen asiantuntija- ja vaikuttajaorganisaatio Suomessa.

Etsimme tiimiimme ohjelmasuunnittelijaa vanhempainvapaan sijaiseksi (6 kk) 1.9.2020 alkaen.

Onko sinulla hankehallinnon osaamista sekä halua kehittää monipuolueyhteistyötä ja aliedustettujen ryhmien osallistumista päätöksentekoon? Tule ohjelmasuunnittelijaksi Demoon, missä saat aitiopaikan kansainvälisen demokratiatuen kentälle ja pääset osaksi dynaamista ja kivaa työyhteisöä!

Ohjelmasuunnittelijana tuet Demon ohjelma- ja hanketyötä erityisesti Afrikan maiden osalta. Osallistut demokratiatukiohjelmaan kuuluvien kansainvälisten hankkeiden seurantaan ja toimeenpanoon sekä ohjelmatyön ja hankehallinnon suunnitteluun ja raportointiin ohjelmajohtajan ohjauksessa. Tehtäviisi kuuluu myös kansainväliseen demokratiatukeen, monipuolueyhteistyöhön ja inklusiivisuusteemoihin perehtymistä sekä uusien rahoituslähteiden kartoittamista ja tarvittaessa uusien hankkeiden suunnitteluun osallistumista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta demokratiatuesta tai kehityspolitiikasta, josta osa Afrikan maihin liittyen
  • Työkokemusta ja osaamista kansainvälisten hankkeiden hankehallinnosta
  • Kiinnostusta yhteistyöhön poliittisten puolueiden kanssa monipuoluedemokratian kehittämiseksi
  • Kiinnostusta demokratiatuen inklusiivisuuskysymyksiä kohtaan
  • Joustavuutta, yhteistyökykyä, fasilitointitaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sitoutumista Demon toiminnan periaatteisiin
  • Matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa

Lisäksi arvostamme muuta relevanttia työkokemusta ja kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön, aitiopaikan kansainvälisen demokratiatuen kentälle sekä lounas- ja virike-edun. Toimistomme sijaitsee Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien ja erinomaisten lounaspaikkojen äärellä.

Hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään maanantaihin 1.6.2020 klo 9.00 mennessä osoitteeseen rekry(at)demofinland.org. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi yhdessä arkipäivässä. Haastattelut pidetään kesäkuun alussa ja tehtävä tulee ottaa vastaan syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Kirjoita sähköpostin otsikkoon “Ohjelmasuunnittelija / oma sukunimi”.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmajohtaja Jonna Haapanen, puh. 050 468 2366 tiistaina 26.5. klo 9–11 tai keskiviikkona 27.5. klo 9–11. Sähköpostikyselyihin ei valitettavasti voida vastata.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.