Ohjelmasuunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ohjelmasuunnittelija

Ilmoittaja

Demo Finland

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Demo Finland hakee ohjelmasuunnittelijaa ajalle 1.5.2023–31.3.2024

Oletko demokratiatuesta, syrjimättömyyden teemoista ja politiikasta kiinnostunut kansainvälisen yhteistyön osaaja, jolla on vähintään viiden vuoden verran kokemusta kansainvälisten hankkeiden koordinoinnista? 

Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö – Demo Finland hakee ohjelmasuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2023–31.3.2024. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.  

Demo Finland on aatteellisesti, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalaisten eduskuntapuolueiden perustama yhteistyöjärjestö, joka toimii moniarvoisen demokratian ja monipuolueyhteistyön edistämiseksi tukemalla suomalaisten puolueiden sekä uusien ja kehittyvien demokratioiden puolueiden välisiä yhteistyöhankkeita.

Ohjelmasuunnittelija työskentelee osana Demo Finlandin kansainvälisen työn tiimiä ja osallistuu Afrikassa toteutettavien kansainvälisten hankkeiden suunnitteluun, toimeenpanoon, seurantaan ja raportointiin yhteistyössä kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Ohjelmasuunnittelijan työtehtäviin kuuluu myös syrjimättömyyden teeman, erityisesti vammaisinkluusion vahvistaminen Demo Finlandin ohjelmatyössä, perehtyminen kansainväliseen demokratiatukeen tästä näkökulmasta ja neuvonantajana toimiminen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tiivis yhteistyö kansainvälisten kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa ja yhteistyötä myös suomalaisten eduskuntapuolueiden kanssa.  

Tehtävä on soveltuvin henkilölle, jolla on jo usean vuoden työkokemus kehitysyhteistyö- tai muiden kansainvälisten hankkeiden hankehallinnosta sekä vahvaa osaamista tai kiinnostusta vammaisinkluusion edistämiseen erityisesti politiikassa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää: 

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa  
 • Vähintään 5 vuotta työkokemusta demokratiatuesta tai kehityspolitiikasta, josta osa Afrikan maihin liittyen
 • Työkokemusta ja osaamista kansainvälisten hankkeiden hankehallinnosta ja hankkeiden seurannasta 
 • Osaamista syrjimättömyyden teemojen edistämisestä
 • Työkokemusta rahoitushakemusten laatimisesta
 • Ennakkoluulotonta asennetta ja motivaatiota työskennellä pienessä, mutta dynaamisessa asiantuntijaorganisaatiossa erilaisten kansainvälisten kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa 
 • Kiinnostusta yhteistyöhön poliittisten puolueiden kanssa  
 • Sitoutumista Demo Finlandin toiminnan periaatteisiin
 • Yhteistyökykyä, fasilitointitaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Matkustusvalmiutta Demo Finlandin kumppanimaihin
 • Erinomaista suomen ja englannin kielten kirjallista ja suullista taitoa

Lisäksi arvostamme muuta relevanttia työkokemusta ja kielitaitoa. 

Ohjelmasuunnittelija työskentelee pääsääntöisesti Demo Finlandin toimistolla Helsingin Kalasatamassa. Osittainen etätyöskentely on mahdollista perehdytysvaiheen jälkeen.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan kansainvälisen demokratiatuen maailmaan sekä mahdollisuuden vaikuttaa monipuoluedemokratian kehittämiseen kansainvälisesti. Tehtävästä maksetaan Demo Finlandin oman palkkajärjestelmän mukaisesti työkokemuksen määrästä riippuen noin 3 563–3 930 euroa/kk. Tämän lisäksi tehtävään kuuluvat virike-etu ja osittainen lounasetu.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 2.4.2023 klo 23:59 mennessä osoitteeseen rekry(at)demofinland.org. Kirjoita sähköpostin otsikkoon “Ohjelmasuunnittelija/ oma sukunimi”.

Haastattelut pyritään pitämään viikolla 15, ja tehtävä tulee ottaa vastaan toukokuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmajohtaja Jonna Haapanen, puh. 050 468 2366, tiistaina 28.3.2023 klo 10–12. Yhteydenotot puhelimitse mainittuna aikana lämpimästi tervetulleita. Sähköpostikyselyihin ei voida valitettavasti vastata.

Linkki ilmoitukseen