Työpaikat

Ohjelmapäällikkö

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry hakee ohjelmapäällikköä.

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry (LSV) on vuonna 1982 perustettu suomalainen kansalaisjärjestö, jonka jäsenistö koostuu yli tuhannesta lääkäristä, eläinlääkäristä, hammaslääkäristä ja näiden alojen opiskelijoista. Suurin toimialamme on kehitysyhteistyö.

Vuonna 2021 LSV tulee tekemään kehitysyhteistyötä Beninissä, Intiassa, Keniassa, Nepalissa ja Somaliassa. Kehitysyhteistyöhankkeidemme tavoitteena on edistää terveyden globaalia tasa-arvoa – tuoda laadukkaita terveyspalveluita mahdollisimman monen ihmisen saataville suomalaisten lääkärien vapaaehtoisen asiantuntijatyön avulla. Muita LSV:n keskeisiä toimialoja ovat terveyspoliittinen vaikuttamistyö, rauhantyö, paperittomien terveyspalveluiden edistäminen sekä ympäristötoiminta.

Haemme kasvavaan tiimimme ohjelmapäällikölle työparia hallinnoimaan kehitysyhteistyöhankkeitamme ja kehittämään ohjelmatyötämme. Vastuualueena ovat erityisesti Nepalin, Intian ja Beninin hankkeet (muut vastuut jakautuvat sopimuksen mukaan). Olet vastuussa hankkeiden toiminnan suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista, mukaan lukien taloushallinto. Vastaat tiedotuksesta hankevastuidesi osalta ja osallistut LSV:n varainhankintaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä kumppanien, vapaaehtoisten ja muun toimiston henkilökunnan kanssa. Sinulla on vapaaehtoisia innostava työote ja osaat viestiä kehityskysymyksistä selkeästi ja vastuullisesti.

Edellytämme:

 • 3–5 vuotta työkokemusta hankehallinnosta (ml vahva kokemus taloushallinnosta)
 • Ylempi korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot hankittuna kehitysyhteistyöstä muulla tavoin.
 • Henkilökohtaista kokemusta vapaaehtoistyöstä tai vapaaehtoisten kanssa työskentelystä.
 • Ymmärrystä kehityskysymyksistä ja Agenda 2030 tuntemus.
 • Kokemusta UM:n kansalaisjärjestöille suunnatun kehitysyhteistyön rahoitusmekanismeista.
 • Erinomaisia Microsoft Office taitoja
 • Erinomaista kirjoitetun ja puhutun suomen ja englannin kielen taitoa. Hyvää kirjoitetun ja puhutun ranskan kielen taitoa.
 • Matkustusvalmiutta ohjelmamaihin.

Arvostamme:

 • Työkokemusta kehittyvistä maista.
 • Kokemusta ohjelmasuunnittelusta ja tuloksellisuuden ja/tai vaikuttavuuden seurannasta
 • Viestintä- ja varanhankintakokemusta
 • Hyviä kommunikaatio- ja esiintymistaitoja
 • Tiimityöskentelytaitoa monikulttuurisessa ympäristössä.

Tarjoamme laajan ja monipuolisen tehtäväkentän osana pientä, mutta dynaamista työyhteisöä Helsingin Etu-Töölössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin. Covid-19-epidemian aikana teemme pääsääntöisesti etätöitä.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun 100% työajalla. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian.

Lähetä tiivis hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään keskiviikkona 25.11.2020 osoitteeseen: rekry(at)lsv.fi. Viestiin otsikoksi ”Ohjelmapäällikkö/sukunimesi.”

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kaisa-Leena Juvonen puhelimitse (044 744 9930) keskiviikkona 18.11. klo 15–16:30 ja maanantaina 23.11. klo 10:30–12.
Lue lisää LSV:stä: www.lsv.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.