Työpaikat

Ohjelmajohtaja (Hämeen piiri)

Ilmoittaja
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Hämeen piiriin haetaan ohjelmajohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ohjelmajohtaja vastaa piirin alueella SPR:n toimintalinjauksen toteuttamisesta ohjelmatoiminnan osalta. Ohjelmajohtajan alaisuudessa työskentelevät piirin ohjelmatyöntekijät (tällä hetkellä järjestö, sosiaali-, ensiapu- ja terveys, valmius, nuoriso, monikulttuurisuus sekä kurssisihteeri). Ohjelmajohtaja toimii piirin toiminnanjohtajan sijaisena ja piirin johtoryhmän jäsenenä.

Tehtävään valittavalta edellytämme esimies- ja johtamistyön kokemusta ja osaamista sekä Punaisen Ristin periaatteisiin sitoutumista. Hakijalta toivotaan kokemusta järjestötoiminnasta sekä eri ohjelma-alueista. Odotamme johtajalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työhön kuuluu moniammatillista tiimityöskentelyä, henkilöstöjohtamista ja monipuolisesti yhteistyötä eri tahojen kanssa. Työ sisältää matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Varsinainen toimipiste sijaitsee Tampereen keskustassa.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksytty todistus terveydentilastaan. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, jotka ovat 22.1.2019 ja 24.1.2019 ja mahdolliseen toiseen haastatteluun 5.2.2019. Haastattelut pidetään virka-ajan jälkeen.

Toivomme valitun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian.

Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.1.2019 klo 15.00 mennessä:

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Pentti Savolainen, puh. 040 776 4891 pe 4.1.2019 klo 12–14, ti 8.1. klo 12–14 ja ma 14.1. klo 14–16.

Hämeen piiri vastaa Punaisen Ristin kotimaan toiminnan toteuttamisesta kolmen maakunnan (Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Häme) alueella. Hämeen piirin tehtävänä on tukea alueellaan olevien 52 Punaisen Ristin paikallisosaston ja niissä toimivien vapaaehtoisten toimintaa valmiuden ja varautumisen, auttamistoiminnan ja toimintaedellytysten osalta. Lisäksi Hämeen piiri koordinoi alueellaan tapahtuvaa viranomaisyhteistyötä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.