Työpaikat

Ohjelma-avustaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Maat ja alueet
Suomi
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon kotimaanlinjan tukitiimiin

OHJELMA-AVUSTAJAA

määräaikaiseen tehtävään 1.9.2021-31.5.2022.

Ohjelma-avustajana olet mukana tukemassa kotimaan linjan (hyvinvoinnin ja terveyden, valmiuden, maahanmuuttotyön ja järjestökehityksen yksiköiden) työtä. Työn ytimessä on tapahtumien ja koulutusten järjestäminen sekä kotimaan linjan asiantuntijoiden työn tukeminen. Punainen Risti on valmiusjärjestö ja täten työssä voi joutua hyppäämään myös yllättäviin tilanteisiin.

Odotamme sinulta
• kokemusta tapahtumien järjestämisestä
• kykyä käyttää erilaisia toimiston digijärjestelmiä
• asiakaspalveluasennetta sekä
• hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa (englannin taito on eduksi).

Työssä tarvitaan erinomaisia yhteistyötaitoja. Tehtävässä onnistuminen vaatii joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä. Tehtävässä on satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä ja matkustamista kotimaassa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Työsuhde on opintovapaan sijaisuus. Se alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.5.2022 asti. Toimipiste Punaisen Ristin keskustoimistolla Helsingissä sijaitsee Kaivopuiston vieressä, osoitteessa Tehtaankatu 1a. Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 3.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn monimuotoisessa toimintaympäristössä, mukavat kollegat sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää vastuualueeseesi kuuluvia tehtäviä. Järjestön henkilöstötutkimuksen mukaan meillä arvostetaan erityisesti merkityksellistä työtä ja kokemusta keskinäisestä työyhteisön tuesta ja arvostuksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 5.8. kello 9-10 ja ma 9.8. klo 15-16 järjestökehityspäällikkö Katriina Kuusela puhelimitse 040 546 6458 tai sähköpostitse katriina.kuusela@redcross.fi.

Täytä sähköinen hakemuslomake viimeistään 10.8.2021. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.