Työpaikat

Ohjelma-assistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö – Demo ry on aatteellisesti, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalaisten eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö, joka toimii moniarvoisen demokratian edistämiseksi toteuttamalla suomalaisten ja kehittyvien demokratioiden puolueiden välisiä yhteistyöhankkeita. Tällä hetkellä toimimme Etiopiassa, Mosambikissa, Myanmarissa, Sambiassa, Sri Lankassa, Tunisiassa sekä Suomessa. Demo on myös johtava demokratiatuen asiantuntija- ja vaikuttajaorganisaatio Suomessa.

Demo etsii tiimiinsä vakituista ohjelma-assistenttia talous- ja hallintotehtäviin elokuusta 2020 alkaen.

Päätehtävänäsi on huolehtia noin kymmenen hengen toimistomme yleisistä hallinnollisista asioista, toimiston hankinnoista sekä järjestömme tapahtuma-, kokous- ja matkajärjestelyistä. Lisäksi avustat talous- ja hallintokoordinaattoriamme taloushallinnon tehtävissä ja muissa käytännön asioissa, osallistut tiedonhakuun ja taustoittaviin tehtäviin sekä pidät yhteyttä IT-tukeen ja muihin palveluntarjoajiin.

Edellytämme sinulta:  

  • Soveltuvaa koulutusta
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Työkokemusta järjestötyöstä ja käytännön hallintotehtävistä
  • Työkokemusta kansainvälisiin tehtäviin liittyvästä työstä
  • Valmiutta hoitaa monenlaisia käytännön tehtäviä pienessä organisaatiossa
  • Tietoteknisiä valmiuksia (esimerkiksi Microsoft Office)
  • Sitoutumista monipuolueyhteistyön periaatteisiin

Lisäksi toivomme sinulta organisointitaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja tuloksellista asennetta. Eduksi katsomme kiinnostuksen Demon toimintaa ja demokratiatukea kohtaan sekä kokemuksen taloushallinnosta.

Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön, aitiopaikan kansainvälisen demokratiatuen kentälle sekä lounas- ja virike-edun. Toimistomme sijaitsee Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien ja erinomaisten lounaspaikkojen äärellä.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä elokuun alussa. Työsuhde on vakituinen.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoivomuksesi ja ansioluettelosi torstaihin 28.5.2020 klo 9.00 mennessä osoitteeseen rekry(at)demofinland.org. Sähköpostin otsikoksi “Ohjelma-assistentti / oma sukunimi”.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 23. Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintokoordinaattori Juuso Suutari (+358 50 308 6706) perjantaina 22.5.2020 kello 14.00–15.00 ja tiistaina 26.5.2020 kello 10.00–11.00. Sähköpostikyselyihin ei valitettavasti voida vastata.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.