Työpaikat

Ohjaaja (Linkki-hanke)

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko tehdä vastuullista ja haastavaa työtä kotoutumisen parissa? Haluatko tulla osaksi huipputiimiä?

Haemme nyt kokenutta ja kielitaitoista ohjaajaa työskentelemään maahanmuuttajaperheiden parissa. Tehtävä kuuluu Suomen Pakolaisavun yksilötyön yksikköön, joka vastaa elämänhallintaa ja selviytymiskykyä vahvistavasta työstä.

Tehtäviisi kuuluu maahanmuuttajaperheiden tukeminen päiväkoti- ja koulumaailmassa sekä palvelujärjestelmässä edistämällä työntekijöiden ja perheiden välistä vuorovaikutusta. Annat asiakasperheille myös palveluohjauksellista neuvontaa yhteistyökumppaneiden tiloissa. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta ja asiakassuhteiden luomista maahanmuuttajaperheisiin sekä yhteistyökumppaneihin. Tukena sinulla on Suomen Pakolaisavun organisaation ja yksilötyön yksikön asiantuntijoiden kokemus kohderyhmän ja sidosryhmien kanssa tehtävästä työstä. Tehtäviisi kuuluu raportointivastuuta ja hankkeen kehittämistä yhdessä yksilötyön yksikön päällikön ja tiimin kanssa.

Tehtävässäsi pääset työskentelemään näköalapaikalle Suomen johtavassa ja kansainvälisesti tunnetussa pakolaisasioihin erikoistuneessa järjestössä. Teet tiivistä yhteistyötä julkisen sektorin toimijoiden sekä Pakolaisavun eri yksiköiden kanssa. Toimit vastuullisena kohderyhmän erityispiirteet huomioon ottavana ohjaajana. Sinulla on rohkeutta tarttua toimeen haastavissakin tilanteissa sekä omaat kokemusta vastaavasta työstä. Teet tärkeää työtä, jolla on suuri merkitys yhteiskunnallisesti.

Edellytämme hakijoilta:

  • alempaa korkeakoulututkintoa
  • 1–3 vuoden kokemusta sosiaalialan asiakastyöstä
  • kehittävää työotetta ja kykyä itsenäiseen työhön
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • hyviä tiedonhakutaitoja ja tiedon soveltamista käytäntöön
  • hyviä vuorovaikutustaitoja niin sidosryhmä- kuin tiimityössä
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • kohderyhmään kuuluvien kieliryhmien osaamista (esim. arabia, somalia, kurdi)
  • maahan muuttoon liittyvien erityiskysymysten ja palvelujärjestelmän tuntemusta
  • valmiutta liikkuvaan työhön pääkaupunkiseudulla

Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, ryhmätyönohjauksen, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä kotoutumistyön ammattilaisena. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on määräaikainen 1.9.-31.12.2020.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.8.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ”OHJAAJA LINKKI”. Haastattelut pidetään viikolla 33.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksilötyön päällikkö Harri Nieminen puhelimitse (puh: 044 720 8479) ke 1.7.2020 klo 12–15 ja to 23.7.2020 klo 10–12.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.

Lisätietoja Suomen Pakolaisavusta.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.