Työpaikat

Ohjaaja (Kurvi-toiminto)

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko tehdä vastuullista ja haastavaa työtä kotoutumisen parissa? Haluatko tulla osaksi huipputiimiä?
Haemme nyt kokenutta ohjaajaa työskentelemään aikuisten maahan muuttaneiden nuorten parissa. Tehtävä kuuluu Suomen Pakolaisavun yksilötyön yksikköön, joka vastaa elämänhallintaa ja selviytymiskykyä vahvistavasta työstä.

Tehtäviisi kuuluu maahan muuttaneiden nuorten aikuisten palveluohjauksellinen neuvonta ja henkilökohtainen ohjaus. Pääset tekemään liikkuvaa lähityötä, jossa asiakkaille annetaan tukea ja ohjausta palvelujärjestelmän eri toimipisteissä. Työ on suurelta osin sukupuolisensitiivistä ohjaustyötä ja asiakkaat pitkälti naispuolisia. Tehtäviisi kuuluu myös palvelujärjestelmän henkilökunnan konsultointi.

Tehtävässäsi pääset työskentelemään näköalapaikalle Suomen johtavassa ja kansainvälisesti tunnetussa pakolaisasioihin erikoistuneessa järjestössä. Teet tiivistä yhteistyötä julkisen sektorin toimijoiden sekä Pakolaisavun eri yksiköiden kanssa. Toimit vastuullisena kohderyhmän erityispiirteet huomioon ottavana ohjaajana. Sinulla on rohkeutta tarttua toimeen haastavissakin tilanteissa sekä omaat kokemusta vastaavasta työstä. Teet tärkeää työtä, jolla on suuri merkitys yhteiskunnallisesti.

Edellytämme hakijoilta:

  • alempaa korkeakoulututkintoa
  • 1–3 vuoden kokemusta sosiaalialan asiakastyöstä
  • kehittävää työotetta ja kykyä itsenäiseen työhön
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä tiedonhakutaitoja ja tiedon soveltamista käytäntöön
  • hyviä vuorovaikutustaitoja niin sidosryhmä- kuin tiimityössä
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • maahan muuttoon liittyvien erityiskysymysten ja palvelujärjestelmän tuntemusta
  • valmiutta liikkuvaan työhön pääkaupunkiseudulla

Eduksi luemme:

  • kokemuksen työskentelystä kohderyhmän kanssa
  • kohderyhmään kuuluvien kieliryhmien osaamista (arabia, somalia, kurdi, farsi)

Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, ryhmätyönohjauksen, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä kotoutumistyön ammattilaisena. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on määräaikainen vuosiloman ja opintovapaan sijaisuus 1.9.2020–21.10.2022. Aloituspäivämäärästä voidaan myös sopia.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.8.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ”Ohjaaja Kurvi”. Haastattelut pidetään viikolla 33.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksilötyön päällikkö Harri Nieminen puhelimitse (p. 044 720 8479) ke 1.7.2020 klo 12–15 ja to 23.7.2020 klo 10–12.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.

Lisätietoja Suomen Pakolaisavusta.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.