Ohjaaja, Jyväskylän vastaanottokeskus | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ohjaaja, Jyväskylän vastaanottokeskus

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Jyväskylä

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme ohjaajia kesätyöhön Jyväskylän vastaanottokeskukseen.  

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle.  

Työtehtävät

Ohjaajan työnkuvaan kuuluu turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien majoituspalvelujen järjestäminen, yleinen ohjaus- ja neuvontatyö sekä liikunta- ja vapaa-ajan toimintojen organisointi. Työtä tehdään moniammatillisena tiiminä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja voit vaikuttaa työnkuvaasi mahdollisuuksien mukaan.

Odotamme sinulta

Työ edellyttää kykyä joustavaan ja ripeään toimintaan, vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja jämäkkyyttä sekä mahdollisuutta tehdä ilta-, viikonloppu ja yötyötä. Arvostamme kokemusta asiakastyöstä, motivaatiota tehdä työtä monikulttuurisen asiakaskunnan kanssa sekä reipasta asennetta. Ohjaajan tehtävässä ei edellytetä tiettyä pätevyyttä, etsimme ennen kaikkea alalle ja työtehtävään soveltuvaa motivoitunutta henkilöä. Ajokortti on välttämätön. 

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn, jonka sisältöön ja suorittamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Työ sisältää näköalapaikan turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien tukemiseen sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Palkkaluokka G21. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-assistentti Marika Korhonen, p. 040 164 5275 ma - pe klo 9 - 12. Kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti järjestelmän kautta. Lähetäthän hakemuksesi tämän sivun kautta mahdollisimman pian. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. 

Valittujen henkilöiden tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002), rikostaustan selvittämislaki, tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan. 

Suomen Punainen Risti Länsi-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.