Työpaikat

Ohjaaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Mikkeli
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

SPR:n Kaakkois-Suomen piirin Mikkelin vastaanottokeskus tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle. Keskuksen kapasiteetti on 150 keskusmajoitettua ja merkittävä joukko yksityismajoittujia. Keskuksessa on asukkaina huomattavan paljon lapsiperheitä. Vakinaista henkilökuntaa yksikössä on 13. Vastaanottokeskuksessa on huomioitu epidemiatilanne huolellisesti ja työntekijät tekevät toimintasuunnitelman puitteissa työtä työturvallisuus huolellisesti huomioituna.

Haemme Mikkelin vastaanottokeskukseen osa-aikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ohjaajaa.

Vastaanottokeskuksen ohjaajan työnkuvaan kuuluu turvapaikanhakijoiden majoituspalvelujen järjestäminen, yleinen ohjaus- ja neuvontatyö, työtoiminnan sekä liikunta- ja vapaa-ajan toimintojen organisointi. Työtä tehdään osana ohjaustiimiä ja välillä moniammatillisissa tiimeissä. Keskuksessa on ammattitaitoinen ja hyvähenkinen työyhteisö, joka toimii matalalla kynnyksellä, joustavasti ja laadukkaasti. Työtehtävät ovat monipuolisia ja voit vaikuttaa työnkuvaasi mahdollisuuksien mukaan.

Työ edellyttää kykyä joustavaan ja ripeään toimintaan, vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja jämäkkyyttä sekä mahdollisuutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme kokemusta vaativasta asiakastyöstä, motivaatiota tehdä työtä monikulttuurisen asiakaskunnan kanssa, soveltuvaa koulutusta sekä reipasta asennetta. Sosiaali- ja terveysalan tai muusta soveltuvasta tutkinnosta ja kielitaidosta on hyötyä, mutta etsimme ennen kaikkea alalle ja työtehtävään soveltuvaa motivoitunutta henkilöä.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ edellyttää B-luokan ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikkelin vastaanottokeskuksen johtaja Otto Leppä, p. 040 8613993, otto.leppa(at)redcross.fi ja vastaava ohjaaja Kari Haikarainen, p. 040 8677571.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 12.12.2021 mennessä, mutta paikka voidaan täyttää aikaisemminkin oikean henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.