Ohjaaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ohjaaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Seinäjoki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme ohjaajaa Seinäjoen hajasijoitusmalliseen vastaanottokeskukseen. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle.  

Työtehtävät

Ohjaajan työnkuvaan kuuluu turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien majoituspalvelujen järjestäminen sekä yleinen ohjaus- ja neuvontatyö. Työtä tehdään moniammatillisena tiiminä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja voit vaikuttaa työnkuvaasi mahdollisuuksien mukaan.

Odotamme sinulta

Työ edellyttää kykyä joustavaan ja ripeään toimintaan, vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja jämäkkyyttä sekä mahdollisuutta tehdä päivä-, ilta-, yö- ja viikonlopputyötä. Arvostamme kokemusta asiakastyöstä, motivaatiota tehdä työtä monikulttuurisen asiakaskunnan kanssa sekä reipasta asennetta. Etsimme ennen kaikkea alalle ja työtehtävään soveltuvaa, motivoitunutta henkilöä. Sosiaali- ja terveysalankoulutus katsotaan eduksi. Ajokortti (B) on välttämätön. 

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn, jonka sisältöön ja suorittamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Työ sisältää näköalapaikan turvapaikanhakijoiden ja tilapäistä suojelua saavien tukemiseen sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön.

Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työterveyshuollon palvelut, työsuhdepyöräedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tarjoamme myös työnohjausta.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka G21.

Päivitys 23.5.2023

Olemme jatkaneet hakuprosessia ja edelliset hakemukset huomioidaan mukaan jatkossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Seinäjoen vastaanottokeskuksen vastaava ohjaaja Milla Mäki, puh. 040 635 4082, milla.maki@vokki.fi. Kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti järjestelmän kautta, viimeistään 6.6.2023 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. 

Valittujen henkilöiden tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002), rikostaustan selvittämislaki, tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan. 

Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa