Ohjaaja | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Ohjaaja

Ilmoittaja

Punainen Risti

Paikkakunta

Forssa

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeen piiriin vastaanottokeskustoimintaan ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen heti tai aloitus sopimuksen mukaan, 31.8.2023 asti.

Hämeen piirillä on vastaanottokeskuksia Hämeenlinnan lisäksi Lahdessa ja Mänttä-Vilppulassa sekä Hämeenkyrössä alaikäisten hybridiyksikkö ja Tampereella yksityismajoitusyksikkö. Vastaanottokeskukset vastaavat vastaanotto- ja käyttörahan, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityismajoituksessa asuvien asukkaiden palveluista.

Työtehtävät

Olet osa Punaisen Ristin arvojen mukaista toimintaa, jossa mm. suunnittelet ja toteutat vastaanottokeskuksen asiakastyön palveluita. Huolehdit asiakasohjauksesta ja neuvonnasta tilapäisen suojelun prosessissa ja turvapaikkaprosessissa. Verkostotoiminta alueen eri toimijoiden kanssa on tehtävässä keskeistä. Tuet ja ohjaat asiakasta prosessin kaikissa vaiheissa aina sen päättymiseen asti.

Toimit moniammatillisessa työryhmässä. Osallistut vastaanottotoiminnan sosiaalipalveluiden yhteiseen suunnitteluun ja yksikön toiminnan kehittämiseen. Työ on tiimi- ja työparityötä. Onnistuaksesi työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja.

Työ suoritetaan lähtökohtaisesti virka-aikaan.

Työpaikka on savuton.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta vastaanottotyöstä ja/tai halua perehtyä vastaanottotyöhön mm. ulkomaalaisrekisteri
  • Sosiaali- tai terveysalan ammattitutkintoa (esim. lähihoitaja), tarvittaessa muilla soveltuvilla tutkinnoilla voidaan täydentää työryhmää
  • Voimassa olevan rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002)
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • Ajokorttia (B)
  • EA1 tai 2

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.

Toimipaikka sijaitsee Forssassa. Osoite on Kartanonkatu 8.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse vastaava ohjaaja maria.tiensuu@redcross.fi

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2023. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Haastatteluja järjestetään jo hakuprosessin aikana.

Haastattelun yhteydessä tarkistetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset.

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Hae paikkaa