Työpaikat

Nuorten turvatalon johtaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Punaiselle Ristille Helsinkiin Nuorten turvatalon johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänä on johtaa Helsingin turvatalon toimintaa ja vastata taloudesta, toimia turvatalon työyhteisön esihenkilönä ja huolehtia vapaaehtoistoiminnan ohjauksesta. Nuorten turvatalojen toiminta perustuu elävään yhteistyöhön monialaisissa julkisen ja kolmannen sektorin kumppanuusverkostoissa, joiden ylläpidosta ja kehittämisestä johtaja vastaa.

Etsimme johtajaa, jolla on halua ja kykyä johtaa Helsingin Nuorten turvataloa muuttuvassa yhteiskunnassa. Etsimme yhteistyötaitoista osaajaa, jolla on innostusta kehittää nuorille ja perheille suunnattuja palveluja sekä vapaaehtoistoimintaa.

Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa sekä vastuullisen työn, jossa voi kehittää toimintoja nuorten ja perheiden hyväksi, yhdessä vapaaehtoisten ja yhteistyökumppanien kanssa. Johtajan tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin.

Edellytämme johtajalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vankkaa osaamista ja kokemusta nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Johtajalla tulee olla vahvaa näyttöä vastuullisista esihenkilötehtävistä erilaisissa työympäristöissä sekä kykyä johtaa moniammatillista verkosto- ja vapaaehtoistyötä. Johtajan työn menestyksellinen hoitaminen Nuorten turvatalolla edellyttää myönteistä ja dialogista työotetta. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja joustavaa työotetta.

Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Pääkaupunkiseudun nuorten ja perheiden parissa toimivien julkisen ja kolmannen sektorin verkostojen tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Työsuhde alkaa 1.6. mennessä tai sopimuksen mukaan.

Täytä sähköinen hakemuslomake 8.3.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nuorten turvatalotoiminnan johtaja Leena Suurpää 24.2. klo 9–11 ja 2.3. klo 14–16, puh. 050 543 8251.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.