Työpaikat

Nuorten turvatalon johtaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Punaiselle Ristille Helsinkiin Nuorten turvatalon johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänä on johtaa Helsingin turvatalon toimintaa ja vastata taloudesta, toimia turvatalon työyhteisön esihenkilönä ja huolehtia vapaaehtoistoiminnan ohjauksesta. Nuorten turvatalojen toiminta perustuu elävään yhteistyöhön monialaisissa julkisen ja kolmannen sektorin kumppanuusverkostoissa, joiden ylläpidosta ja kehittämisestä johtaja vastaa.

Etsimme johtajaa, jolla on halua ja kykyä johtaa Helsingin Nuorten turvataloa muuttuvassa yhteiskunnassa. Etsimme yhteistyötaitoista osaajaa, jolla on innostusta kehittää nuorille ja perheille suunnattuja palveluja sekä vapaaehtoistoimintaa.

Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa sekä vastuullisen työn, jossa voi kehittää toimintoja nuorten ja perheiden hyväksi, yhdessä vapaaehtoisten ja yhteistyökumppanien kanssa. Johtajan tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin.

Edellytämme johtajalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vankkaa osaamista ja kokemusta nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Johtajalla tulee olla vahvaa näyttöä vastuullisista esihenkilötehtävistä erilaisissa työympäristöissä sekä kykyä johtaa moniammatillista verkosto- ja vapaaehtoistyötä. Johtajan työn menestyksellinen hoitaminen Nuorten turvatalolla edellyttää myönteistä ja dialogista työotetta. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja joustavaa työotetta.

Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Pääkaupunkiseudun nuorten ja perheiden parissa toimivien julkisen ja kolmannen sektorin verkostojen tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Työsuhde alkaa 1.6. mennessä tai sopimuksen mukaan.

Täytä sähköinen hakemuslomake 8.3.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nuorten turvatalotoiminnan johtaja Leena Suurpää 24.2. klo 9–11 ja 2.3. klo 14–16, puh. 050 543 8251.

Työpaikat

Siviilikriisinhallintatehtäviä, EUAM Ukraine
Yhteisötyön asiantuntija
Siviilikriisinhallintatehtäviä, EUPOL COPPS
Finance and Administration Delegate
Konsultti vaikuttamistyön ohjelman väliarviointiin
Finance Delegate to HQ
PME Coordinator
Siviilikriisinhallintatehtäviä, EULEX Kosovo
Kehityspolitiikan erityisasiantuntija
Finance Manager
Projektityöntekijä
Reach Out 3 -hankekoordinaattori
Tiimin esimies
Country Delegate to Ethiopia
Järjestökehityksen päällikkö
F2F-koordinaattori
Valmiustoiminnan päällikkö
Yhteyspäällikkö
Erityisasiantuntija (metsä/luonnonvarat ja osaamisen kehittäminen)
Koordinaattori
Neuvonantaja, kehityspolitiikka ja kehitysyhteistyö
Nuorten turvatalon johtaja
Työelämäohjaaja
Teologian tohtoreita opetustehtäviin

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.