Työpaikat

Nuorten aikuisten maahan muuttaneiden ohjaaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko tehdä vastuullista ja haastavaa työtä maahanmuuttajien parissa? Haluatko tulla osaksi huipputiimiä?

Suomen Pakolaisavun yksilötyön yksikkö hakee osaavaan joukkoonsa kokenutta ja dynaamista nuorten aikuisten maahan muuttaneiden ohjaajaa.

Yksilötyön yksikkö vastaa yksilön elämänhallintaa ja selviytymiskykyä vahvistavasta työstä Suomen Pakolaisavussa.

Tehtävästä:

Ohjaajana tehtäviisi kuuluu maahan muuttaneiden nuorten aikuisten palveluohjauksellinen neuvonta ja henkilökohtainen ohjaus. Pääset tekemään liikkuvaa lähityötä, jossa asiakkaille annetaan tukea ja ohjausta palvelujärjestelmän eri toimipisteissä. Työ on isolta osin sukupuolisensitiivistä ohjaustyötä ja asiakkaat pitkälti miespuolisia.

Ohjaajan tehtäviisi kuuluu myös palvelujärjestelmän henkilökunnan konsultointi sekä toiminnan raportointi ja kehittämistyö.

Kurvi-toiminto on ollut käynnissä vuodesta 2012 ja se on pitkälti vakiintunutta. Tehtävässäsi pääset työskentelemään näköalapaikalle Suomen johtavassa ja kansainvälisesti tunnetussa pakolaisasioihin erikoistuneessa järjestössä. Teet tiivistä yhteistyötä julkisen sektorin toimijoiden sekä Pakolaisavun eri yksiköiden kanssa. Toimit vastuullisena kohderyhmän erityispiirteet huomioon ottavana ohjaajana. Sinulla on rohkeutta tarttua toimeen haastavissakin tilanteissa sekä omaat kokemusta vastaavasta työstä. Teet tärkeää työtä, jolla on suuri merkitys yhteiskunnallisesti.

Edellytämme hakijalta:

 • alempaa korkeakoulututkintoa
 • 1-3 vuoden kokemusta sosiaalialan asiakastyöstä
 • kehittävää työotetta ja kykyä itsenäiseen työhön
 • hyviä tietoteknisiä taitoja
 • hyviä tiedonhakutaitoja ja tiedon soveltamista käytäntöön
 • hyviä vuorovaikutustaitoja niin sidosryhmä- kuin tiimityössä
 • hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa
 • maahan muuttoon liittyvien erityiskysymysten ja palvelujärjestelmän tuntemusta
 • valmiutta liikkuvaan työhön pääkaupunkiseudulla

Eduksi luemme:

 • kokemuksen työskentelystä kohderyhmän kanssa
 • kohderyhmään kuuluvien kieliryhmien osaamista (arabia, somalia, kurdi)

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli olet etsimämme ohjaaja, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.2.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)pakolaisapu.fi otsikolla ”Ohjaaja, Kurvi-toiminto”.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksilötyön päällikkö Harri Nieminen (puh: 044 720 8479) ke 6.2.2019 klo 9–11 ja ti 12.2.2019 klo 15–17.

Suomen Pakolaisapu on vuonna 1965 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalainen kansalaisjärjestö ja oman alansa näkyvä asiantuntija. Pakolaisapu tukee pakolaisia ja siirtolaisia toimimaan aktiivisesti arjessa ja yhteiskunnan jäseninä sekä edistää heidän oikeuksiensa toteutumista. Suomessa Pakolaisapu on YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n virallinen edustaja pakolaisasioiden tiedotuksessa. Siirtolaisten ja pakolaisten kotoutumisen tukemiseen keskittyvän Suomen työn lisäksi Pakolaisapu tekee kehitysyhteistyötä pitkittyneissä pakolaistilanteissa Ugandassa ja Myanmarissa.

Lisätietoja Suomen Pakolaisavusta: www.pakolaisapu.fi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.