Työpaikat

Nuorisotyötiiminvetäjä

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Rauhankasvatusinstituutti (RKI) on vuonna 1981 perustettu sitoutumaton rauhankasvatusjärjestö, jonka pääkohderyhmä ovat kasvattajat. Työmme painopiste on Suomessa, mutta meillä on useita kansainvälisiä hankkeita pääosin eurooppalaisten kumppanien kanssa.

Olemme viime vuosien aikana kasvaneet järjestönä vauhdilla ja siirrymme 1.8. lähtien uuteen tiimiorganisaatiomalliin. Nyt etsimme kokenutta ja rohkeaa nuorisotyön ammattilaista johtamaa uutta nuorisotyötiimiämme. Tiiminvetäjän tehtävänä on non-formaalissa oppimisympäristössä tapahtuvan rauhankasvatuksen kehittäminen ja toteutus yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa. Vastuullasi on huolehtia, että tiiminä saavutatte teille määritellyt yhdistyksen strategien ja toimintasuunnitelman mukaiset pitkän ja lyhyen aikavälin tavoitteet ja tuotatte rahoittajille luvatut toiminnot ja tuotokset sovitusti.

Tehtävässä onnistumista ja jaksamista edesauttavat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kaaoksen hallintaan muuttuvissa tilanteissa. Pienen (n. 10 työntekijää) järjestön todellisuuteemme kuuluu työnkuvien laaja-alaisuus, moninaisuus ja vaihtelevuus. Tiiminvetäjänä sinun tehtävänäsi on huolehtia tiimin sisäisestä työnjaosta sekä luoda vakautta toimintaan silloinkin kun rahoittajat tarjoavat epävarmuutta. Työ sisältää matkustamista kotimaassa ja kansainvälisesti sekä silloin tällöin ilta- ja viikonlopputöitä.

Edellytämme:

  • kokemusta nuorisotyöstä osallisuutta ja yhdenvertaisuutta tukevalla työotteella
  • kokemusta ihmisten ja toiminnan johtamisesta sekä laajojen kokonaisuuksien hallitsemisesta
  • näyttöjä onnistuneista rahoitushakemuksista ja raportoinnista eri rahoittajille
  • osaamista viestiä eri kohderyhmille suomen- ja englanninkielellä
  • sitoutumista rasisminvastaisuuteen ja ihmisarvon jakamattomuuteen kaikissa tilanteissa sekä sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä työotetta.

Arvostamme:

  • rohkeaa, aktiivista ja oma-aloitteellista työotetta
  • kouluttajakokemusta ja pedagogista osaamista
  • monipuolista kielitaitoa
  • korkeakoulututkintoa ja monipuolista työkokemusta Suomesta ja kansainvälisesti
  • kiinnostusta kehittää järjestömme rakenteita ja toimintaa pitkäjänteisesti

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Tarjoamme innostavan työyhteisön ja näköalapaikan suomalaiseen ja eurooppalaiseen rauhantyöhön sekä mahdollisuuden oppia ja luoda uutta kanssamme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa. Työotteemme on rohkea, anti-rasistinen ja kansainvälinen.  Kyseessä on 1. elokuuta alkava uusi vakituinen toimenkuva RKI:ssa, jonka palkka on 3000 €/ kk. Lisätietoja tehtävästä ja tiedustelut: toiminnanjohtaja Riikka Jalonen 044 2783422 16.5. klo 9–11 ja 20.5. klo 12–15.

Lähetä hakemuksesi 30.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen riikka.jalonen@rauhankasvatus.fi. Otsikoi viestisi Hakemus nuorisotyö ja sukunimesi. 

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.