Työpaikat

Myymälävastaava / toimialapäällikön sijainen

Ilmoittaja
Paikkakunta
Kokkola
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Tarjolla mielenkiintoinen ja haastava tehtävä hyvillä työsuhde-eduilla. Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri hakee Kokkolan SPR-Kirppikselle myymälävastaavaa / toimialapäällikön sijaista.

Haettava työntekijä vastaa Kokkolan SPR-Kirppiksen toiminnasta. Katsomme eduksi kokemuksen esihenkilötyöstä ja kaupan alan tehtävistä. Edellytämme hakijoilta sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-koulutusta. Sosiaalisen työllistämisen asiantuntemuksesta on hyötyä tehtävän suorittamisessa.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelua sisältävän työtehtävän. Meillä on  mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Olemme edelläkävijä sosiaalisessa työllistämisessä ja kiertotaloudessa. Toteutamme monipuolisia projekteja, joissa pääset tekemään kehittämistyötä ja luomaan uutta yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Kannustamme työntekijöitämme kouluttautumaan. Pääset osallistumaan Punaisen Ristin järjestämiin ja muihin koulutuksiin. Meillä on mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen, esimerkiksi johtamistutkinnot.

Henkilöstömme työkyky ja kehittyminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Työantajana tarjoamme laajat ja laadukkaat työterveyshuollon palvelut, työnohjauksen ja työhyvinvointitoimintaa. Länsi-Suomen piirillä on pakollisen tapaturmavakuutuksen lisäksi laajempi vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja muita työsuhde-etuja.

Myymälävastaava / toimialapäällikkö saa työkavereikseen paikallisen henkilöstön ja muiden alueiden kirppispäälliköt (Vaasa, Seinäjoki ja Jyväskylä). Piirin johdon sekä talous- ja henkilöstöhallinnon työntekijät tukevat myymälävastaavan / toimialapäällikön työtä.

Punaisella Ristillä olet osa maailmanlaajuista auttamisverkostoa. Halutessasi voit hakea kansainvälisiin tehtäviin tähtäävään valmennukseen.

Tehtävä on määräaikainen toimivapaan sijaisuus 30.4.2023 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköpostilla viimeistään 8.12.2021 klo 16.00 osoitteeseen: tero.hintsa@punainenristi.fi

Lisätietoa: tero.hintsa@punainenristi.fi tai 040 512 1726

Työhaastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan haastatteluun pääsystä.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.