Työpaikat

Myymäläpäällikkö WeFood-hävikkiruokamyymälään

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Etsimme myymäläpäällikköä Suomen ensimmäiseen vapaaehtoisvoimin toimivaan WeFood-hävikkiruokamyymälään Redi-kauppakeskukseen!

Vastuullasi on WeFood-myymälän kokonaissuunnittelu, koordinointi ja toteutus. Lisäksi vastaat uusien yhteistyökumppanuuksien valmisteluista, neuvotteluista sekä sopimuksista. Koordinoit WeFood-myymälän elintarvikkeiden sekä muiden myyntituotteiden logistiikkaa ja ohjaat WeFood-myymälän laajaa vapaaehtoistiimiä.

Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto ja/tai soveltuvaa työkokemusta elintarvikkeiden vähittäiskaupasta. Olet tavoitesuuntautunut, yhteistyökykyinen ja ymmärrät vapaaehtoistoiminnan periaatteita. Sinulle on ominaista positiivinen asenne, vastuullinen ote työhön sekä uusien asioiden nopea omaksuminen.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden vetää Suomen ensimmäistä hävikkiruokamyymälää. Työsi vaikuttaa konkreettisesti hävikkiin päätyvän ruuan vähenemiseen. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen ja englannin kielen taitoa. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Tutustu myymälän konseptiin: https://www.youtube.com/watch?v=L6gwEWqrLXc

Tehtävä alkaa 1.8.2018 ja päättyy 31.7.2019 ja sijoittuu Helsinkiin Kauppakeskus Rediin. Tehtävän palkkaus perustuu KUAn palkkausjärjestelmään.

Lisätietoja tehtävästä saat WeFood-projektipäällikkö Else Hukkaselta 0400103290, 6.6. klo 11–12 ja 12.6. klo 13–14.

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Kirkon Ulkomaanapu perustaa Suomen ensimmäisen vapaaehtoisvoimin toimivan hävikkiruokamyymälän kauppakeskus Rediin syyskuussa 2018. Myymälä ohjaa vuodessa 50 000 kiloa hävikkiruokaa hyötykäyttöön.

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.