Monitoroinnin ja evaluoinnin asiantuntija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Monitoroinnin ja evaluoinnin asiantuntija

Ilmoittaja

Suomen Pakolaisapu

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla mukana kehittämässä työtämme pakkomuuton koskettamien ihmisten tukemiseksi maailman pakolais- ja kriisitilanteissa?

Haemme nyt vahvan kokemuksen omaavaa kehitysyhteistyön/humanitaarisen työn ammattilaista monitoroinnin ja evaluoinnin asiantuntijaksi kehittämään ja toteuttamaan laadukkaita ulkomaan ohjelma- ja hankeseurannan ja -arvioinnin sekä raportoinnin järjestelmiä ja käytäntöjä.

Asiantuntijana vastaat ulkomaaohjelman kokonaisuuden seurannasta, seurantadatan keräämisestä, laaduntarkkailusta ja analysoinnista. Myös raportointijärjestelmän kehittäminen ja laadukkaiden raporttien laatiminen on vastuullasi. Vastaat riskien arvioinnin suunnittelun, toteutuksen ja seurannan tuesta sekä strategian mukaisen hankesuunnittelun yhdenmukaisuudesta tulosperustaisuuden ja vaikuttavuuden näkökulmasta. Tehtävään sisältyy viestinnän ja varainhankinnan tuki ohjelmasisältöjen ja -datan taustoituksella. Lisäksi vastaat omaan asiantuntijuuteesi liittyvästä sidosryhmä- ja rahoittajayhteistyöstä.

Edellytämme hakijoilta:

  • Vankkaa osaamista ja tietotaitoa seurannan ja arvioinnin yleisimmistä viitekehyksistä ja menetelmistä sekä vähintään 3 vuoden kokemusta seurannan ja arvioinnin suunnittelusta ja toteutuksesta
  • Vähintään 2 vuoden kenttäkokemusta tai vastaavaa tietotaitoa kehitysyhteistyöstä tai humanitaarisesta työstä
  • Ylempää korkeakoulututkintoa relevantilta alalta
  • Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja kehittää laajan kvantitatiivisen ja kvalitatiivisen tietomäärän keräys- ja analysointimenetelmiä ja -järjestelmiä
  • Vahvaa tulosperusteista hankesuunnitteluosaamista ja kykyä tuottaa laadukasta kansainvälisen tason hankedokumentaatiota
  • Innovatiivista, ratkaisukeskeistä ja itsenäistä työotetta
  • Erinomaisia tietoteknisiä ja viestinnällisiä taitoja
  • Sujuvaa akateemisen englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Arvostamme hakijoilta:

  • Kokemusta kansainvälisestä pakolaistyöstä, erityisesti suojelusektorilta
  • Kokemusta koulutus- ja neuvontatyöstä kehitysyhteistyökontekstissa

Tehtävä sijoittuu Helsingin toimistomme ulkomaanosastolle ja sisältää tiivistä yhteistyötä maatoimistojemme henkilökunnan kanssa. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Suomen Pakolaisapu on yhdenvertainen työnantaja. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.5.2022 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi, viestin otsikoksi ”Asiantuntija M&E”.

Lisätietoa tehtävästä antaa ulkomaan ohjelmajohtaja Leena Kumpulainen puhelimitse 13.5. klo 10–11 ja 16.5. klo 15–16, puh. +358 40 543 4541.