Työpaikat

Monitoring Officer, SMM

Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskus hakee ehdokkaita OSCE Special Monitoring Mission to Ukraine (SMM) -operaatiossa avoinna olevaan siviilikriisinhallintatehtävään:

Monitoring Officer – palkkaluokka 5a

Tehtäväkohtainen palkkaluokka perustuu sisäministeriön asetukseen (1388/2018). Enimmäispalvelusaika tarkkailijatehtävässä on kaksi vuotta.

Tehtävään voidaan asettaa ehdolle useita henkilöitä ja ehdokkaat voidaan valita operaation toimesta ETYJ:n rosteriin. Rosteriin valitut asiantuntijat tulevat korvaamaan operaatiosta kotiutuvia suomalaisia tarkkailijoita, joten operaatioon lähdön ajankohtaa ei voida ennustaa tarkasti ja rekrytointiprosessi voi olla kokonaisuudessaan pitkä. Osalle valituista toimialueelle lähtö voi toisaalta tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Siviilikriisinhallinnan peruskoulutuksen suorittaminen (ellei hakija ole aiemmin palvellut siviilikriisinhallintalain mukaisessa palvelussuhteessa) katsotaan siviilikriisinhallinnan kenttätehtäviin merkittäväksi eduksi. Haettavana olevaan tehtävään voidaan asettaa ehdolle myös asiantuntijoita, jotka ovat aiemmin palvelleet kyseisen operaation Monitoring Officer -tehtävissä.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen hr@cmcfinland.fi ja lisäksi tulee täyttää hakemusta täydentävä www-lomake viimeistään määräpäivänä 7.10.2021 klo 9.00. Määräajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta ehdokasasettelussa huomioon. Lisätietoa tehtäviin hakeutumisen yleisistä edellytyksistä ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät täältä.

Toimittamalla hakemuksensa Kriisinhallintakeskukselle hakija antaa suostumuksensa hakemuksensa välittämiseen ETYJ:n sihteeristölle ja OSCE SMM -operaatioon. Siviilikriisinhallintatehtävään valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.