Markkinointisuunnittelija | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Markkinointisuunnittelija

Ilmoittaja

Suomen World Vision

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Hei, tuloksentekijä!

Tule tekemään merkityksellistä työtä: Suomen World Vision etsii varainhankintansa tueksi vakituiseen työsuhteeseen (digi)markkinointisuunnittelijaa.

Varainhankintatiimimme hakee digitaalisen markkinoinnin osaajaa vastaamaan yhdessä tiimin kanssa uusien lahjoittajien hankkimisesta digitaalisissa kanavissa.

Osallistut digitaalisten markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Vastaat yhdessä sovituista markkinointikampanjoista ja lahjoitustuotteista. Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi lisäksi kaikkien organisaatiomme osaajien, myös kansainvälisen verkostomme kollegoiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

  • Monivaiheisten kampanjakonseptien suunnittelu ja toteuttaminen

  • Liidien generointi

  • Markkinoinnin automaation suunnittelu

  • Sisällöntuotanto digitaalisiin kanaviin

  • Kampanjoiden ja toimenpiteiden kehittäminen tulosten perusteella

Sinulla on työssäsi mainiot onnistumisen mahdollisuudet, kun osaat hyödyntää digimarkkinoinnin työkaluja ja tuottaa toimivia sisältöjä. Sinulla on näkemystä ja kokemusta tuloksellisesta inbound-markkinoinnista, asiakaspolkujen kehittämisestä sekä sähköpostimarkkinoinnista ja markkinoinnin automaatiosta. Sinulla on analyyttinen työote ja halu kehittää tekemistäsi koko ajan.

Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ja työkokemusta digitaalisesta markkinoinnista. Olet tulostavoitteellinen, aikaansaava ja etsit jatkuvasti keinoja parantaa tuloksia. Arvostamme itsenäistä ja ripeäotteista työskentelytapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielekkään työn osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä. Tekemisen meininkiä leimaa rohkeus, innostus, tiivis yhteistyö sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Yhdessä kaikkien panostuksella pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 27.11.2022 mennessä sähköpostilla: recruitments.fino@wveu.org. Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankinta- ja viestintäjohtaja Hannele Pulliainen pe 11.11. klo 15–16 ja ke 16.11. klo 16–16.30 puh. 044 355 5225.

Meillä on käytössä joustava hybridityön malli. Tuemme työntekijöitä mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä lounasruokailulla. Tarjoamme myös matka- ja vapaa-ajan vakuutuksen.

Odotamme hakemustasi innolla! Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa. Suomen World Vision on itsenäinen osa maailman suurinta kehitysyhteistyöjärjestöä, World Visionia. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Tutustu meihin worldvision.fi, facebook.com/SuomenWorldVision/ instagram @suomenworldvision ja Suomen World Vision: Overview | LinkedIn