Markkinointipäällikkö | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Markkinointipäällikkö

Ilmoittaja

Suomen World Vision

Paikkakunta

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Suomen World Vision etsii varainhankintansa tueksi määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan sijaiseksi

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme markkinoinnin osaajaa vastaamaan yhdessä tiimin kanssa uusien lahjoittajien, lähinnä kummien hankkimisesta. Tämä yksityisiltä ihmisiltä tuleva tuki on ensiarvoisen tärkeää, jotta kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten auttaminen on mahdollista. Työsi kautta palvelet niitä kehitysmaan lapsia, joille lahjoittajamme antavat toivon, taidot ja tulevaisuuden.

Varainhankintatiimissä osallistut markkinoinnin strategiseen suunnitteluun sekä vuosisuunnitelman mukaisten markkinointitoimenpiteiden toteuttamiseen, budjetointiin, analysointiin ja tulosseurantaan. Vastaat yhdessä sovituista markkinointikampanjoista ja yhteistyöstä mm. mediatoimiston kanssa. Koordinoit ja kehität sisällöntuotantoamme yhteistyössä tiimimme kanssa. Teet tiiviistä yhteistyötä kaikkien organisaatiomme osaajien, myös kansainvälisen verkostomme kollegoiden kanssa. Sinulla on kokemusta monikanavaisesta markkinoinnista, erityisesti tuloksellisesta digitaalisesta markkinoinnista niin toimivien sisältöjen, sopivien mittareiden kuin tulosten analysoinnin osalta. Työstät nopeasti mielenkiintoista ja myyvää tekstiä mm. uutiskirjeisiin ja verkkopalveluun. Myös kokemus verkkopalvelujen sisältöjen ja käyttäjäkokemuksen kehittämisestä, verkkokaupan konversio-optimoinnista sekä markkinoinnin automaatiosta on eduksi.

Olet tulostavoitteellinen ja aikaansaava b-to-c-markkinoinnin ammattilainen, joka seuraa, oppii ja hyödyntää markkinoinnin uusia tuulia. Olet tehokas johtamaan isojakin projekteja ja viemään ne tuloksekkaasti loppuun sovitussa aikataulussa. Arvostamme itsenäistä ja ripeäotteista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä nähdä kokonaisuuksia unohtamatta yksityiskohtia. Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus markkinoinnista. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielekkään työn osana dynaamista, innostunutta ja mukavaa tiimiä, jossa ei pelätä virheitä - niistähän oppii. Tekemisen meininkiä leimaa kannustus, rohkeus kokeilla sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Parhaimmat tulokset voimme saavuttaa vain yhteistyössä muiden kanssa. Asiantuntemuksesi ja loistavan asenteesi ansiosta pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

Toivomme, että valittu henkilö voi aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Vanhempainvapaan sijaisuus on noin vuoden mittainen.

Lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 9.8.2022 mennessä sähköpostilla: recruitments.fino@wveu.org. Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankinta- ja viestintäjohtaja Hannele Pulliainen, 2.8. klo 8-9 ja 5.8. klo 15.30-16.30, puh. 0443555225.

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan kehitysmaissa. Työmme lähtökohta on kristillinen lähimmäisenrakkaus. Autamme siellä missä tarve on suurin uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Olemme yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: worldvision.fi ja facebook.com/SuomenWorldVision/