Työpaikat

Markkinointipäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen World Vision etsii varainhankintansa tueksi vakituiseen työsuhteeseen markkinointipäällikköä.

Haemme kokenutta markkinoinnin osaajaa vastaamaan yhdessä tiimin kanssa uusien lahjoittajien, lähinnä kummien hankkimisesta. Tämä yksityisiltä ihmisiltä tuleva tuki on ensiarvoisen tärkeää, jotta kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten auttaminen on mahdollista. Työsi kautta palvelet niitä kehitysmaan lapsia, joille lahjoittajamme antavat toivon, taidot ja tulevaisuuden.

Varainhankintatiimissä osallistut markkinoinnin strategiseen suunnitteluun, vuosisuunnitelmien laatimiseen sekä niihin pohjautuvien markkinointitoimenpiteiden toteuttamiseen, budjetointiin, analysointiin ja tulosseurantaan. Osallistut aktiivisesti varainhankinnan kokonaissuunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen. Näiden lisäksi vastaat yhdessä sovituista markkinointikampanjoista, lahjoitustuotteiden kehityksestä ja yhteistyöstä mm. mediatoimiston kanssa. Teet tiiviistä yhteistyötä oman tiimisi lisäksi kaikkien organisaatiomme osaajien, myös kansainvälisen verkostomme kollegoiden kanssa. Sinulla on työssäsi mainiot onnistumisen mahdollisuudet, kun hallitset markkinointiviestinnällisen sisällöntuotannon. Työstät nopeasti mielenkiintoista ja myyvää tekstiä mm. uutiskirjeisiin ja verkkopalveluun. Sisällöntuotannon lisäksi tärkeimpiä tehtäviäsi on monikanavaisen mainonnan toteutus yhdessä kumppaniemme kanssa. Sinulla on kokemusta erityisesti tuloksellisesta some-mainonnasta niin toimivien sisältöjen, sopivien mittareiden kuin tulosten analysoinnin osalta. Myös kokemus verkkopalvelujen sisältöjen ja käyttäjäkokemuksen kehittämisestä sekä verkkokaupan konversio-optimoinnista on eduksi.

Olet tulostavoitteellinen ja aikaansaava b-to-c -markkinoinnin ammattilainen, joka seuraa, oppii ja hyödyntää markkinoinnin uusia tuulia. Näin löydämme yhä menestyksekkäämpiä varainhankinnan keinoja ja kanavia säännöllisten lahjoittajien löytämiseksi. Olet tehokas johtamaan isojakin projekteja ja viemään ne tuloksekkaasti loppuun sovitussa aikataulussa. Arvostamme itsenäistä ja ripeäotteista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä nähdä kokonaisuuksia unohtamatta yksityiskohtia. Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus markkinoinnista. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielekkään työn osana dynaamista, innostunutta ja mukavaa tiimiä, jossa ei pelätä virheitä - niistähän oppii. Tekemisen meininkiä leimaa kannustus, rohkeus kokeilla sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Parhaimmat tulokset voimme saavuttaa vain yhteistyössä muiden kanssa. Asiantuntemuksesi ja loistavan asenteesi ansiosta pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

HUOM. Teknisistä haasteista johtuen pidensimme hakuaikaa. Jos olet jo aiemmin kiinnostunut tästä merkityksellisestä työpaikasta, voisitko lähettää hakemuksesi vielä uudelleen, kiitos. Lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 24.10.2021 mennessä sähköpostilla: recruitments.fino@wveu.org Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintajohtaja Maria Rahikka, 4.10. klo 15-16 ja 8.10. klo 12-13, puh. 0405476511.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.