Työpaikat

Markkinointipäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haku alkaa: 16.9.2021

Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassa oleva

Viikkotyöaika: 38,0

Haemme Punainen Risti Ensiavulle markkinointipäällikköä.

Jos olet tiedolla johtamisesta ja datavetoisen markkinoinnin suunnittelusta syttyvä markkinoinnin tekijä ja toteuttaja, on meillä sinulle innostava työpaikka, jossa tekemisesi voi oikeastikin pelastaa ihmishenkiä.

Punainen Risti Ensiapu on osakeyhtiö, joka kouluttaa auttajia, jotka osaavat ja uskaltavat toimia. Tavoitteemme on, että jokaisessa kodissa ja jokaisella työpaikalla on ensiaputaitoisia ihmisiä. Markkinointipäällikkönä tehtäväsi on kehittää Punainen Risti Ensiavun markkinoinnin päivittäistä tekemistä suunnitelmallisemmaksi ja vaikuttavammaksi. Etsimme tekijää, jonka kanssa yhdessä rakennamme koulutuspalveluillemme näkyvyyttä erottuvalla ja raikkaalla tavalla.

Markkinointipäällikkönä toimit osana asiantuntijaorganisaatiota ja pääset sanoittamaan tätä näkemystä asiakkaitamme kiinnostaviksi sisällöiksi. Toimit useiden eri tiimien ja markkinoinnin rajapinnassa.

Onnistuaksesi työssäsi tiedät, miten markkinoinnin pitkän aikavälin suunnitelmia rakennetaan. Hallitset digitaalisen markkinoinnin termien ja tekemisen kautta. Tiedät, kuinka säilyttää yhtenäinen äänensävy eri markkinointikanavissa ja ymmärrät brändin merkityksen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Sinun ei tarvitse olla vuosikymmeniä tahkonnut digimarkkinoinnin konkari, vaan sovellut tehtävään AMK- tai korkeakoulututkinnolla sekä vähintään kolmen vuoden kokemuksella vastaavista markkinoinnin tehtävistä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, rohkeutta ideoida, sopivaa, muttei luovuutta nitistävää, analyyttisyyttä sekä positiivisen asenteen siivittämää tiimihenkeä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja tulet toimeen erilaistenkin persoonallisuuksien kanssa.

Olemme vahvasti arvoihimme nojaava toimija ja toivomme sinun tutustuvan toimintaamme mm. internetsivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Mikäli sinulla herää kehitysideoita, niin kuulemme ne mielellämme. Saatat päästä itse toteuttamaan niitä.

Työsuhde on vakituinen. Toimistomme sijaitsee Helsingissä ja etätyö on mahdollista sovitusti.

Voit kysyä lisätietoa tehtävästä Johanna Hirniltä sähköpostitse johanna@toolonvire.fi tai puhelimitse 0400 700 4826 ti 21.9. klo 10:30–11:30 tai to 23.9. klo 12:30–13:30.

Lähetä CV ja sähköinen hakemuslomake palkkatoiveineen viimeistään ke 29.9.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.