Työpaikat

Markkinointiassistentti

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimiston varainhankintayksikköön markkinointiassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Nautitko siitä, että olet työstämässä useita projekteja samanaikaisesti? Oletko diginatiivi, jolle tulosten jatkuva seuranta, testaus ja välitön reagointi on itsestään selvää? Oletko oivallinen tekemään yhteistyötä ja palatko halusta pitää lankoja käsissä ja olla osa lähes kaikkea varainhankinnallista kampanjointia?

Punainen Risti kuuluu niin Suomessa kuin maailmalla tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin avustusjärjestöihin. Varainhankinnan yksikön tehtävänä on tuottaa kustannustehokkaasti varoja Punaisen Ristin toimintaan. Markkinointiassistentin keskeinen tehtävä on tukea tulosten saavuttamista yhteistyössä koko yksikön kanssa.

Haemme tehokasta ja innostuvaa tekijää, jolla on myynnillinen ajattelutapa. Olet valmis olemaan osa kehittämistiimejä ja ilmaisemaan ajatuksesi, mutta myös toteuttamaan lukuisia käytännön tehtäviä. Markkinointiosaaminen edesauttaa tehtävässäsi, samoin kyky organisoitua lukuisten samanaikaisten ja joskus myös hektisten projektien maailmassa. Lähtökohtana onnistumiselle on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, kotimaiset kielet ja englanti sekä valmiudet toimia O365-maailmassa.

Tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista ja tarjoamme upeat kollegat ja mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti. Tervetuloa auttajien eturiviin!

Toimipiste sijaitsee Tehtaankadulla Helsingissä. Tehtävä edellyttää matkustamista pääsääntöisesti kotimaassa.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5.

Lisätietoja tehtävästä antaa 18.8. klo 10–11 Suomen Punaisen Ristin varainhankintapäällikkö Anna Laurinsilta numerossa 040 7411 030.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoivomuksineen 25.8.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.