Työpaikat

Markkinoinnin asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Oletko taitava kirjoittaja, näppärä somesurffaaja ja sinulla on vahvaa kokemusta B2B-markkinoinnista? Haemme keskustoimistollemme Helsinkiin myyntihenkistä markkinoinnin asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentelet monipuolisessa tehtävässä osana viestintä-, markkinointi- ja varainhankintatiimiämme. Toimit asiakkuusjohtajamme työparina, laadit houkuttelevat markkinointimateriaalit ja autat myyntitapahtumien järjestämisessä.

Markkinoinnin asiantuntijan päävastuut:

  • Myynti- ja markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus
  • Uutiskirjeet palvelumyynnin sidosryhmille
  • Tapahtumien järjestäminen ja markkinointi sekä livenä että verkossa
  • Palveluliiketoiminnan some-näkyvyys (etenkin Twitter ja LinkedIn)
  • Artikkelit ammattilaisten uutishuoneeseen verkkosivuillemme
  • Sijaisvanhemmuus.fi -sivuston sisältö- ja kehittämisvastuu
  • Sijais- ja tukiperheiden rekrytoinnin tuki viestinnän ja markkinoinnin keinoin

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta aktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä ymmärrystä B2B-markkinoinnista, mielellään myös myynnistä kuntasektorille. Kokemus brändin rakentamisesta palveluliiketoiminnassa katsotaan merkittäväksi eduksi. Osaat tuottaa brändin mukaista materiaalia Adoben ohjelmistoilla. Sinulla on hyvät valmiudet itsenäiseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn, mutta olet myös taitava tiimipelaaja. Olet rohkea ja vastuullinen ja tuot omalla ammattitaidollasi arvokkaan lisän kehittyvään työyhteisöömme. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi yli 200:n työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä. Työpisteesi sijaitsee keskustoimistollamme Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta osittainen etätyöskentely on myös mahdollista. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työterveyshuollon palvelut sekä liikunta- ja hyvinvointiedun, lisäksi tuemme lounasruokailua.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja varainhankintajohtaja Leena Poutanen (8.6. klo 15–17 ja 11.6. klo 9–11), p. 040 570 8298, tai leena.poutanen@sos-lapsikyla.fi. Haethan tehtävää verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella 13.6. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian! Työ alkaa elokuussa 2021.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.