Työpaikat

Markkinoinnin asiantuntija

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomalainen Solidaarisuus-järjestö parantaa naisten asemaa ja toimeentuloa sekä ehkäisee naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Erityisiä asiantuntijoita olemme tyttöjen sukuelinten silpomisen vastaisessa työssä. Teemme 50 vuoden kokemuksella kehitysyhteistyötä Keniassa, Somalimaassa ja Nicaraguassa. Solidaarisuus on Suomen ulkoministeriön ohjelmatukijärjestö ja Vastuullinen lahjoittaminen ry:n jäsen.

Tehtävän kuvaus     

Oletko kiinnostunut tyttöjen ja naisten oikeuksien parantamisesta? Haluatko osaksi viestinnän ja varainhankinnan tiimiä, joka on rakentamassa oikeudenmukaisempaa maailmaa suurella sydämellä?

Haemme tuloshakuista ja idearikasta markkinoinnin asiantuntijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen tekemään sidosryhmiä puhuttelevaa markkinointia ja varainhankintaa. Ydintehtäviisi kuuluu digitaalisen markkinoinnin suunnittelu, toteutus ja optimointi sekä varainhankinnallisten kampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi tuotat sisältöjä markkinointiin ja lahjoittajien sitouttamiseen liittyen.

Sinulla on käytännön kokemusta digimarkkinoinnista ja sen kehittämisestä, analytiikan hyödyntämisestä, hakukoneoptimoinnista, markkinoinnin automaatiosta ja sosiaalisen median eri kanavista. Kirjoitat myyvää tekstiä ja hallitset kuvankäsittelyn perusteet.

Innostut työyhteisöstä, jossa pääset vaikuttamaan ja tekemään merkityksellistä työtä. Autat omalla osaamisellasi ja näkemykselläsi tiimiä onnistumaan, sparrailet mielelläsi muiden kanssa etkä pelkää tuoda ideoitasi esille. Viihdyt sekä tiimityön parissa että itsenäisessä työssä. Osaat ottaa vastuuta isoistakin kokonaisuuksista ja koet tulostavoitteet positiivisina haasteina.

Toimipaikkasi on Solidaarisuuden Helsingin toimistossa Kallion kupeessa. Työskentelet viestintä- ja varainhankintatiimissä varainhankintapäällikkö esihenkilönäsi.

Tarjoamme

 • Vastuullisen ja innostavan tehtävän arvostetussa kehitysyhteistyöjärjestössä
 • Tilaisuuksia luoda uutta, vaikuttaa ja kehittyä asiantuntijana
 • Matalan hierarkian tiimin, jossa töitä tehdään vahvalla draivilla
 • Kansainvälisen ja avoimen työkulttuurin
 • Erinomaiset henkilöstöedut sekä joustavat työajat

Edellytämme

 • Soveltuvaa koulutusta
 • Vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Kokemusta hakusana-, some- ja display-mainonnasta sekä mainonnan automaatiosta ja hakukoneoptimoinnista (orgaaninen liikenne)
 • Ymmärrystä web-analytiikasta ja tiedolla johtamisesta
 • Tekstin- ja sisällöntuottamisen taitoja
 • Erinomaista suomen kielen taitoa ja vahvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme

 • Salesforce-asiakkuudenhallintajärjestelmän tuntemusta
 • WordPress-julkaisualustan tuntemusta
 • Mailchimpin tai vastaavan sähköpostimarkkinoinnin työkalun tuntemusta
 • Kuvankäsittelytaitoja
 • Oman osaamisen kehittämistä ja jakamista

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi viimeistään su 29.3. Lisää hakulomakkeen liitteeksi CV:si ja vapaamuotoinen hakemus.

Vain Taito-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset otetaan huomioon. Haastattelut pidetään viikoilla 14 ja 15. Rekrytointiprosessiin kuuluu ennakkotehtävä.

Lisätietoja

Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaan ja on 3 053–3 504 euroa kuukaudessa riippuen kertyneistä työkokemusvuosista.

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintapäällikkö Lotta Kallio, puh. 040 099 5693 (soittoajat 18.3. klo 9–10, 20.3. klo 14–15 ja 25.3. klo 9–10).

Lue lisää Solidaarisuudesta: www.solidaarisuus.fi

Facebook: Solidaarisuus
Twitter: @solidaarisuus70
Instagram: @solidaarisuus70
LinkedIn: Solidaarisuus / Kansainvälinen solidaarisuussäätiö ISF

Työsuhdetyyppi: Vakinainen työsuhde
Työn laatu: Kokopäiväinen
Sijainti: Helsinki, Suomi

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.