Työpaikat

Logistiikkapäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Tampere
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avustustoiminnan linjaan, SPR:n Logistiikkakeskukseen Tampereelle logistiikkapäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä julkisoikeudellinen kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen 190 kansallisesta yhdistyksestä. Tuemme apua tarvitsevia niin kotimaassa kuin maailmalla.  Kymmenet tuhannet vapaaehtoisemme toimivat ympäri Suomea ja henkilökuntamme tukee heitä. SPR on suurin kansainvälisten avustustyöntekijöiden lähettäjä Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun operaatioissa.

Suomen Punaisen Ristin Logistiikkakeskus Kalkun kaupunginosassa Tampereella on yksi Euroopan suurimmista kansainväliseen avustustoimintaan erikoistuneista keskuksista Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeessä. Keskuksella on 7 000 m2 toimitiloja Tampereella ja Joensuussa.

Logistiikkakeskus hankkii SPR:n operaatioissa käytettävät avustustarvikkeet ja varastoi hätäavussa yleisimmin käytettyjä tuotteita välittömästi toimitettaviksi. Keskus suunnittelee, hankkii, kokoaa ja pitää lähtövalmiudessa nopean avustustoiminnan lääkintä-, viesti-, majoitus-, logistiikka- ja jakeluyksiköitä (Emergency Response Units, ERU) ja huolehtii niiden henkilöstön teknisestä koulutuksesta.

Logistiikkakeskus hankkii varusteita ja kokoaa vastaanottokeskuksia varten tarvikepakkauksia. Keskus ja sen alayksikkö Joensuussa lajittelevat ja pakkaavat avustusoperaatioihin lahjoitettuja vaatteita, jalkineita ja muita tuotteita. Keskuksen osana toimii Punaisen Ristin verkkokauppa.

Logistiikkapäällikkö johtaa keskuksen toimintaa, huolehtii SPR:n materiaalivalmiuden kehittämisestä ja ylläpidosta sekä avustusoperaatioiden logistiikkatuesta ja kumppaniorganisaatioiden logistiikkaosaamisen kehittämisestä yhteistyössä SPR:n ja Punaisen Ristin liikkeen muiden toimijoiden kanssa. Päällikkö toimii välittömänä esimiehenä nopean toiminnan yksiköistä, valmius- ja huoltovarmuusvarastoista sekä kuljetuksista vastaaville keskuksen työntekijöille.

Logistiikkapäällikkö vastaa SPR:n materiaaliavun järjestelmien, varastoinnin ja tuotteiden laadun, tarkoituksenmukaisuuden ja taloudellisuuden kehittämisestä hyväksyttyjen linjausten ja yhteisten kansainvälisten standardien mukaisesti. Asiantuntijana hän osallistuu kansainvälisen yhteistyön kehittämiseen tarvittavan materiaali- ja käteisavun saamiseksi oikea-aikaisesti avuntarvitsijoille.

Kansainvälisen avustustoiminnan johtoryhmän jäsenenä logistiikkapäällikkö osallistuu SPR:n avustustoiminnan pitkän aikavälin ja operatiiviseen suunnitteluun ja johtamiseen. Päällikön työhön kuuluu tarvittaessa SPR:n edustaminen sekä toiminta kouluttajana ja luennoitsijana SPR:n avustustyöntekijöiden ja yhteistyökumppanien koulutustilaisuuksissa. Tehtävät edellyttävät säännöllistä osallistumista Helsingissä sijaitsevan SPR:n Keskustoimiston tilaisuuksiin ja valmiutta matkustaa operaatioiden kohdemaissa.

Logistiikkapäälliköltä edellytämme toimeen soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään 7 vuoden työkokemusta, johon sisältyy logistiikan, hankintatoimen ja/tai taloushallinnon tehtäviä ja esimiestehtäviä sekä humanitaarista työtä. Tehtävä edellyttää kokemusta eri organisaatioiden toimien koordinaatiosta sekä Punaisen Ristin liikkeen hyvää tuntemusta ja erinomaista englannin kielitaitoa. Monipuolinen kielitaito luetaan eduksi.

Tehtävissä tarvitaan hyvää hankehallinnon osaamista ja kokemusta julkisella rahoituksella toteutettavasta toiminnasta, erityisesti kokemus EU-rahoituksesta on hyödyksi. Odotamme työntekijöiltämme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kykyä toimia joustavasti ja paineen alaisena kansainvälisessä ja ajoittain katastrofaalisen kiireisessä toimintaympäristössä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista Punaisen Ristin arvoihin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian. Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 7. 

Lisätietoja antaa kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löövi 16.07. klo 09.00–11.30 numerossa 040 828 0880.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoivomuksineen 22.07.2019 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

https://rekry.redcross.fi/MepRekry/Application/Index/254/

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.