Työpaikat

Lastensuojelupalvelujen kehittämispäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Mitä haemme?

Haemme keskustoimistollemme Helsinkiin lastensuojelun vaikuttavuudesta ja lastensuojelupalveluiden kehittämisestä syttyvää kehittämispäällikköä. Kehittämispäällikkö toimii SOS-Lapsikylän tuottaman perhekuntoutuksen ja tukea tarvitsevien perheiden koteihin vietävien palveluiden asiantuntijana ja tuotepäällikkönä valtakunnallisesti. Etsimme tehtävään innostavaa, asiantuntevaa ja johtamistaitoja omaavaa toimeenpanijaa, jolle vaikuttavuusinvestointi olisi jo tuttu käsite. 

Odotamme sinulta

Sinulla on näkemystä lastensuojelupalveluiden tuotteistamisesta ja haavoittavissa olosuhteissa elävien lasten, nuorten ja lapsiperheiden auttamisesta. Kehittämispäällikön tehtävässä tavoitteisiin pääsy edellyttää vahvaa lastensuojelun tuntemusta, taitoa tuotteistaa palveluita, ymmärrystä vaikuttavuuden mittaamisesta, hyviä projektihallinnan taitoja, innovatiivisuutta ja analyyttisyyttä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, näyttöjä kehittämistyöstä, kustannustietoisuutta, kyvykkyyttä muutoksen johtamisessa, rakennemuutoksen tukemisessa sekä halua vaikuttaa ja saada muita toimijoita mukaan kehittämään vaikuttavia ja laadukkaita palveluja. 

Edellytyksenä on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Sosiaalityöntekijän pätevyys ja kokemus kunnallisesta lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää matkustamista. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan ja vastuullisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi lähes 200 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä ja saat työtovereiksesi työstään innostuneita lastensuojelun ja tukipalveluiden asiantuntijoita. Työsi tukena on niin lähiesimiehen kuin työyhteisön antama tuki.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Kati Palsanen, p. 040 825 1620 (pe 20.3.2020 klo 9–11 ja ti 24.3.2020 klo 15–17). Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 30.3.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta täältä.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.