Työpaikat

Lastensuojelupalvelujen kehittämispäällikkö

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Mitä haemme?

Haemme keskustoimistollemme Helsinkiin lastensuojelupalvelujen kehittämispäällikköä. Kehittämispäällikkö toimii SOS-Lapsikylän tuottamien lastensuojelun sijais- ja jälkihuollon palveluiden asiantuntijana ja tuotepäällikkönä valtakunnallisesti. Etsimme tehtävään innostavaa, asiantuntevaa ja johtamistaitoja omaavaa toimeenpanijaa (ei suoria alaisia).

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on näkemystä lastensuojelupalveluiden tuotteistamisesta ja haavoittavissa olosuhteissa elävien lasten, nuorten ja lapsiperheiden auttamisesta. Kehittämispäällikön tehtävässä tavoitteisiin pääsy edellyttää vahvaa lastensuojelun tuntemusta, taitoa tuotteistaa palveluita, hyviä projektihallinnan taitoja, innovatiivisuutta ja analyyttisyyttä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, näyttöjä kehittämistyöstä, kustannustietoisuutta, kyvykkyyttä muutoksen johtamisessa, rakennemuutoksen tukemisessa sekä halua vaikuttaa ja saada muita toimijoita mukaan kehittämään vaikuttavia ja laadukkaita palveluja. 

Edellytyksenä on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Sosiaalityöntekijän pätevyys ja kokemus kunnallisesta lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi. Työ edellyttää matkustamista. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan ja vastuullisen tehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi lähes 200 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä ja saat työtovereiksesi työstään innostuneita lastensuojelun ja tukipalveluiden asiantuntijoita. Työsi tukena on niin lähiesimiehen kuin työyhteisön antama tuki.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Kati Palsanen, puh.  040 825 1620 (ma 16.12. klo 14–16 ja to 19.12. klo 13–15). Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 2.1.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta: https://sos-lapsikyla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=68&rspvt=dlwb8r9rm3kko0ss4swo04kgwck4ocw#login_form

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.