Työpaikat

Lapsikylän johtaja

Ilmoittaja
Paikkakunta
Jyväskylä
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

SOS-Lapsikylä tuottaa lastensuojelujapalveluja valtakunnallisesti 13 paikkakunnalla Suomessa. Tavoitteenamme on seuraavien vuosien aikana kasvattaa toimintaamme tällä alueella. SOS-Lapsikylä Jyväskylässä palveluihimme kuuluvat 7-paikkainen nuorisokoti, perheterapeuttinen perhekuntoutus, perhehoidon tuki ja tukiperhetoiminta. Palveluiden piirissä on kasvava joukko lapsia ja lapsiperheitä.

Haemme SOS-Lapsikylä Jyväskylään lapsikylän johtajaa. Vastuullasi on toimipisteen operatiivinen toiminta, kannattavuus, tunnettuus kunta-asiakkaiden keskuudessa sekä henkilöstön johtaminen asetettujen tavoitteiden ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Johdat merkittävää palveluliiketoiminnan yksikköä, vastaat taloudesta, toiminnan laadusta ja sidosryhmäyhteistyöstä. Työhösi kuuluu hyvän hallinnon toteuttaminen, innovatiivisesti oman yksikkösi kehittäminen vastaamaan alueesi kuntien tarpeita sekä raportointia. Olet vahvasti mukana kehittämässä koko SOS-Lapsikylän toimintaa ja jalkautat SOS-Lapsikylän strategiaa vastuualueellasi säätiön tavoitteiden mukaisesti.

SOS-Lapsikylällä on Jyväskylässä monipuolisia palveluita lapsille, nuorille ja perheille sekä perhehoidossa että luvanvaraisessa perhekuntoutuksessa ja nuorisokodissa. Lisäksi tarjoamme tukiperheitä alueen perheille. SOS-Lapsikylä on kehittyvä ja kasvava lastensuojelun ja perheiden hyvinvointipalveluiden asiantuntijayhteisö, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä lähellä lasten ja perheiden arkea johtaen merkittävää palvelutoiminnan yksikköämme.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista näkemystä lastensuojelusta ja lastensuojelupalveluiden johtamisesta sekä ymmärrystä liiketoiminnan johtamisesta, taitoa luoda hyvät suhteet palveluitamme ostaviin kuntiin ja loistavia henkilöstöjohtamisen taitoja. Eduksi katsomme sekä julkisen sektorin lastensuojelutyön tuntemisen, että kokemuksen yksityiseltä palveluntuottajalta. Arvostamme kokemusta alueellisesta julkisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon myyntityöstä.

Johtajalla tulee olla kelpoisuuslain 10 §:n 4 momentin mukainen kelpoisuus: tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito.

Edellytämme sinulta lisäksi erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä halua ja kykyä kehittää toimintaa. Tehtävässä noudatetaan kokonaistyöaikaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia Jyväskylän yksikkömme keulakuvana sekä monipuolisen näköalapaikan ja vastuullisen johtamistehtävän lastensuojelun asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osaksi lähes 200 työntekijän muodostamaa SOS-lapsikyläyhteisöä ja saat työtovereiksesi työstään innostuneita lastensuojelun ja tukipalveluiden asiantuntijoita. Työsi tukena on niin lähiesimiehen kuin työyhteisön antama tuki. Johtamiesi palveluiden laadun varmistamiseen ja vaikuttavuuden mittaamiseen saat SOS-Lapsikylän valtakunnallisesta organisaatiosta täyden tuen.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mikaela Westergård, p. 044 761 4157, tai mikaela.westergard@sos-lapsikyla.fi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. Olemme lastensuojelun ja lapsiperheiden varhaisen tuen asiantuntija ja palveluntuottaja. Toimimme myös kehittämiskumppanina kunnille ja maakunnille lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org

Jätä hakemus

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.