Työpaikat

Kumppanuuskoordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Punainen Risti Ensiapu hakee kumppanuuskoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 asti. Tehtävä mahdollisesti jatkuu määräajan jälkeen.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, jonka ensiapukoulutustoiminnasta vastaa Punainen Risti Ensiapu. Olemme yhteiskunnallinen yritys, joka laittaa hyvän kiertämään, sillä mahdollinen tuotto käytetään Suomen Punaisen Ristin kotimaan valmiustoimintaan.

Punainen Risti Ensiapu vastaa Suomessa Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmien kehittämisestä, ensiavun- ja terveystiedon kouluttajien koulutuksesta sekä ensiapukoulutustoiminnasta.

Kumppanuuskoordinaattori toimii osana ensiavun koulutusohjelmien asiantuntijatiimiä. Punainen Risti Ensiavulla on noin 500 kumppaniorganisaatiota, jotka kouluttavat Punaisen Ristin sertifioituja ensiapukoulutuksia. Kumppanikoordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa yhteydenpito kumppaneihin, kumppanuudenhallintaohjelmien (CRM) käyttö, laskutus ja ensiavun kouluttajakoulutuksen tukeminen osana koulutusohjelmien tiimiä.

Edellytämme hakijalta erinomaisia asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja, niin puhelimessa kuin sähköpostitse, sujuvia IT- ja digitaitoja sekä vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa esim. kaupalliselta alalta. Ensiapukoulutustoiminnan tai terveydenhuoltoalan tuntemus on eduksi.

Odotamme sinulta innostunutta asennetta kumppanuudenhoitoon, vastuullisuutta työtehtävien hoidossa, organisointitaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme yhteistyötaitoja, paineensietokykyä sekä tiimityösuuntautuneisuutta. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, molempien kotimaisten kielten ja englannin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen hallinta luetaan eduksi. Lisäksi edellytetään toimisto-ohjelmistojen (Office 365) hallintaa sekä kykyä omaksua uusia ohjelmistoja.

Työntekopaikka on Helsingissä, mutta työ mahdollistaa myös etätyöskentelyä sovitusti. Työaika on 38 h/vko.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, jolla on merkitystä, sekä monipuolisen tehtäväkentän ja mukavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämis- ja viestintäpäällikkö Altti Näsi, puh. 040 541 7410.

Soittoajat: perjantai 9.10. klo 11–13 ja keskiviikko 14.10. klo 8–10.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 18.10.2020.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.