Työpaikat

Kriisi- ja perhetyöntekijä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Espoo
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 yhdistyksestä. Vapaaehtoisten tukena työskentelee henkilökuntaa ympäri Suomen.

Punaisella Ristillä on viisi Nuorten turvataloa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Turvatalot tarjoavat apua ja tukea nuorille sekä heidän perheilleen. Teemme työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin. Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa sekä vastuullisen työn, jossa voi kehittää toimintoja nuorten ja perheiden hyväksi, yhdessä vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Haemme Espoon Nuorten turvataloon kriisi- ja perhetyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2020 –4.8.2021 väliseksi ajaksi.

Edellytämme kriisi- ja perhetyöntekijältä vähintään opistotasoista koulutusta tehtävään soveltuvalta sosiaalityön, terveydenhuollon, kasvatus- ja nuorisotyön tai kansalaistoiminnan alalta. Odotamme monipuolista kokemusta perhe-, verkosto-, kriisityöstä sekä nuorten parissa työskentelystä.

Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittävää työotetta sekä kokemusta vapaaehtoisten ohjaamisesta ja tukemisesta.

Odotamme suomen kielen lisäksi ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työ on päivä- ja vuorotyötä. Työhön kuuluu asiakastyön lisäksi mm. toimintaa vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä turvatalon kehittämistehtäviä yhteistyössä tiimin kanssa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin.

Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhde alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Tiedusteluihin vastaa Nuorten turvatalon johtaja Isto Onali puhelimitse 040 770 4579. Täytä sähköinen hakemus 15.10.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi cv.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.