Työpaikat

Kriisi- ja perhetyöntekijä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Viimeinen hakupäivä

Haemme Helsingin Nuorten turvataloon kriisi- ja perhetyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Edellytämme kriisi- ja perhetyöntekijältä vähintään opistotasoista koulutusta tehtävään soveltuvalta sosiaalityön, terveydenhuollon, kasvatus- ja nuorisotyön tai kansalaistoiminnan alalta. Odotamme monipuolista kokemusta perhe-, verkosto-, kriisityöstä sekä nuorten parissa työskentelystä. Katsomme eduksi nuorisopsykiatrisen osaamisen.

Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittävää työotetta sekä kokemusta vapaaehtoisten ohjaamisesta ja tukemisesta.

Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työ on päivä- ja vuorotyötä. Työhön kuuluu asiakastyön lisäksi mm. toimintaa vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä turvatalon kehittämistehtäviä yhteistyössä tiimin kanssa.

Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä työtä nuorten ja perheiden hyväksi. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin.

Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhde alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Tiedusteluihin vastaa Nuorten turvatalon johtaja Päivi Mattila puhelimitse 040 570 9397 maanantaina 18.11. klo 14–16 tai sähköpostitse paivi.mattila@punainenristi.fi.

Täytä sähköinen hakemus 27.11.2019 mennessä. Lisää hakemukseesi cv.

Punaisella Ristillä on viisi Nuorten turvataloa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Turvatalot tarjoavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen. Teemme työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin. Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa sekä vastuullisen työn, jossa voi kehittää toimintoja nuorten ja perheiden hyväksi, yhdessä vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.