Työpaikat

Kriisi- ja perhetyöntekijä

Ilmoittaja
Paikkakunta
Imatra
Mikkeli
Viimeinen hakupäivä

Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin ylläpitämiin Imatran ja Mikkelin vastaanottokeskuksiin haetaan yhteistä kriisi- ja perhetyöntekijää.

Imatran ja Mikkelin vastaanottokeskukset ovat sosiaalialan laitoksia, jotka tuottavat Maahanmuuttoviraston toimeksiannosta lakisääteisiä vastaanottopalveluja Suomeen tulleille turvapaikanhakijoille.

Pääasiallinen toimipiste määräytyy sopimuksen mukaan huomioiden mm. valittavan henkilön kotipaikkakunta. Työaika jaetaan keskusten välillä siten, että painopiste on selkeästi toisessa vastaanottokeskuksessa. Työntekijän on kuitenkin oltava valmis työskentelemään osan ajasta myös sivutoimipisteessä.

Kriisi- ja perhetyöntekijän tehtävässä on mahdollisuus kehittyä monikulttuurisen työn ammattilaiseksi ja hankkia syvällinen ymmärrys suomalaisesta turvapaikkajärjestelmästä. Työntekijä pääsee vaikuttamaan vastaanottopalveluiden laatuun konkreettisesti.

Työ on itsenäistä, haastavaa ja vastuullista ja tarjoaa mahdollisuuden suunnitella, toteuttaa ja kehittää työtä laaja-alaisesti. Työntekijä pääsee verkottumaan ja luomaan uusia yhteistoimintamuotoja alueellisten toimijoiden kanssa.

Edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeatutkintoa. Eduksi luetaan kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä lastensuojelutyöstä.

Hakijalta toivomme positiivista asennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kehittävää ja aktiivista työotetta, hyvää paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen ja aloitteelliseen toimintaan.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta voi edellyttää työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Palkkaus muodostuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian tai viimeistään 4.3.2019  ja on määräaikainen 31.12.2019 asti.

Työ edellyttää b-luokan ajokortin.

Tehtävästä antaa lisätietoja Imatran vastaanottokeskuksen johtaja Lauri Perälä p. 040 860 1366 tai lauri.perala(at)vokki.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.2.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi CV.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.