Työpaikat

Koulutussuunnittelija

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Hei globaalikasvattaja, tule kanssamme muuttamaan maailmaa!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen koulutussuunnittelijaa globaalikasvatukseen, yhdenvertaisuuteen ja monikulttuurisuuteen liittyvien kysymysten äärelle.

Tehtävässä vastaat globaalikasvatuksen koulutuskokonaisuuksista ja toteutat kasvatusalan ammattilaisille suunnattuja täydennyskoulutuksia. Vastuullasi on myös opetussektorille suunnattuja projektikokonaisuuksia. Tarjoamme monipuolisen ja innostavan toimenkuvan osana kannustavaa ja osaavaa työyhteisöä.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • globaalikasvatukseen, yhdenvertaisuuteen ja monikulttuurisuuteen liittyvien täydennyskoulutusten suunnittelu, kouluttaminen sekä koulutusten markkinointi
  • hankehallintoon liittyvät tehtävät (suunnittelu, hakemusten kirjoittaminen, toteutuksen koordinointi, arviointi ja raportointi rahoittajille)
  • opetusmateriaalien kehittäminen
  • asiantuntijaverkostoissa toimiminen
  • tapahtumajärjestelyjä

Sinulla on:

  • Syvällinen ymmärrys globaalikasvatuksesta sekä kiinnostus kehityskysymyksiin ja tyttöjen oikeuksien edistämiseen. Olet myös tutustunut lapsen oikeuksiin, kestävän kehityksen tavoitteisiin sekä yhdenvertaisuuteen ja monikulttuurisuuteen liittyviin teemoihin.
  • Vahva koulutuksen ja usean vuoden työkokemuksen kautta hankittu pedagoginen osaaminen ja ymmärrys opetussektorin toimialasta
  • Usean vuoden kokemus kouluttamisesta ja erinomaiset fasilitointitaidot
  • Projektihallinnon kokemusta
  • Positiivinen, innostava työote ja hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

Työsuhde alkaa 8.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työpaikka on Helsingin Kalasatamassa. Tehtävä sisältää säännöllisesti matkustamista kotimaassa sekä satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV jätetään Planin rekrytointijärjestelmään. Työhaastattelut järjestetään pääsääntöisesti 12.12.,16.12. ja 18.12.2019.

Lisätietoja antaa ohjelmatyön päällikkö Eeva Ervamaa (040 450 9621) 28.11. klo 15–16 ja 5.12. klo 10–11.

Planin globaalikasvatuksesta voit lukea lisää osoitteesta globaalikoulu.net

Haku alkaa 22. marraskuuta 2019 ja päättyy 8. joulukuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.