Työpaikat

Koulutusasiantuntija

Paikkakunta
Helsinki
Maat ja alueet
Suomi
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Kriisinhallintakeskuksessa on haettavana koulutusasiantuntijan määräaikainen virkasuhde ajalle 12.8.2021-4.11.2022. Hakuaika päättyy 26.7.2021 klo 16.15.

Koulutusasiantuntija vastaa siviilikriisinhallinnan kurssien suunnittelusta, toteutuksesta, laadun arvioinnista ja edelleen kehittämisestä ja toimii vastuullaan olevien kurssien ja harjoitusten johtajana. Hän osallistuu myös kansainvälisten järjestöjen siviilikriisinhallintakykyjen kehittämiseen.

Helsingissä toimiva Kriisinhallintakeskus CMC Finland on siviilikriisinhallinnan osaamiskeskus. Lakisääteisesti sen päätehtäviä ovat asiantuntijoiden koulutus kansainvälisiin siviilikriisinhallintaoperaatioihin, asiantuntijoiden rekrytointi, logistisista ja materiaalisista valmiuksista vastaaminen sekä alaan liittyvä tutkimus- ja julkaisutoiminta. CMC Finland toimii kansallisena johtokeskuksena operaatioissa toimiville siviilikriisinhallinnan lähetetyille asiantuntijoille.

Suomessa ulkoministeriö vastaa siviilikriisinhallinnan poliittisesta ohjauksesta ja päättää niistä operaatioista, joihin suomalaiset asiantuntijat osallistuvat. Sisäministeriö vastaa kansallisten valmiuksien strategisesta ohjaamisesta ja hallinnonalojen välisestä koordinaatiosta. Sisäministeriön yhteydessä toimiva CMC Finland vastaa kaikista kansallisiin valmiuksiin liittyvistä operatiivisista tehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä:

Meeri-Maria Jaarva
Johtava asiantuntija
0295 488 530
meeri-maria.jaarva@cmcfinland.fi

sekä valtiolle.fi-sivulta (ID: 26-1032-2021)

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.