Koulutuksista vastaava ohjaaja/Kurvi-toiminto | Maailma.net Hyppää pääsisältöön

Hae

Hae sivuilta

Koulutuksista vastaava ohjaaja/Kurvi-toiminto

Ilmoittaja

Suomen Pakolaisapu

Paikkakunta

Helsinki

Työsuhdetyyppi

Kokoaikainen

Viimeinen hakupäivä

Haluatko työskennellä arvostetussa kansainvälisessä järjestössä? Haluatko olla kehittämässä yhteiskunnallisesti mielenkiintoista ja merkittävää kotouttavaa työtä näköalapaikalla? Haluatko olla osa huipputiimiä?

Suomen Pakolaisapu hakee osaavaan joukkoonsa koulutuksista vastaavaa ohjaajaa Kurvi-toimintoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen.

Kurvi-toiminnon ohjaajana tehtäviisi kuuluu nuorten aikuisten maahanmuuttaneiden neuvonta, tuki ja ohjaus. Tuet maahanmuuttaneita nuoria aikuisia hyödyntämään omia voimavarojaan sekä löytämään elämälleen mielekkään suunnan. Työtäsi voi kuvailla vaativaksi sosiaalityöksi, jossa autat maahanmuuttaneita mm. oleskelulupiin, perheenyhdistämisen, asumiseen, opintoihin ja terveyteen liittyvissä asioissa sekä muissa teemoissa, joissa asiakas kaipaa asiantuntemustasi. Toiminta tapahtuu jalkautuvan työn keinoin – autamme siellä, missä apua tarvitaan. Lisäksi vastaat ulkomaalaislupiin ja maahanmuuton erityiskysymyksiin keskittyvien koulutusten sisällöstä, organisoinnista ja toteuttamisesta. Tehtävään sisältyy sidosryhmä- ja viranomaisyhteistyötä, jonka lisäksi osallistut niin asiakastyön kuin koulutustenkin kehittämiseen, seurantaan ja arviointiin. Tukenasi sinulla on Kurvin ammattitaitoinen tiimi sekä Pakolaisavun laaja asiantuntemus kohderyhmästä.

Edellytämme hakijalta:

 • korkeakoulututkintoa tai soveltuvia tietoja
 • 1–3 vuoden kokemusta sosiaalialan asiakastyöstä
 • kokemusta neuvonta- ja ohjaustyöstä
 • kokemusta sidosryhmä- ja verkostotyöstä
 • suomalaisen palvelujärjestelmän ja yhteiskunnan laajaa tuntemusta
 • asiantuntemusta kotoutumisen alalta sekä osaamista pakolaisuuden ja maahanmuuton temaattisista sisällöistä
 • kokemusta koulutusten valmistelusta ja kouluttamisesta
 • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi (mm. somalia, dari)
 • valmiutta liikkuvaan työhön pääkaupunkiseudulla

Arvostamme hakijalta:

 • kohtaavaa työotetta
 • kehittämisorientoitunutta ja itsenäistä työtapaa
 • hyviä tietoteknisiä ja tiedonhakutaitoja
 • sujuvaa ja selkeää ulosantia
 • kokemusta maahanmuuttaneiden nuorten aikuisten kanssa työskentelystä

Tulet työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä toimistollamme Helsingin Vallilassa sekä muissa asiakastapaamispaikoissa. Me tarjoamme sinulle mukavan ja dynaamisen työyhteisön, kannustavan tiimin, joustavat työkäytännöt sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana. Tuemme myös työn ja yksityiselämän yhteensovittamista. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäiset, eri sukupuolta olevat, vammaiset ihmiset sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöryhmiin kuuluvat ihmiset.

Tehtävään sovelletaan Suomen Pakolaisavun palkkausjärjestelmän mukaista palkkausta. Työsuhde alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.11.2021 osoitteeseen rekrytointi@pakolaisapu.fi otsikolla ”Koulutusvastaava ohjaaja/Kurvi-toiminto”.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksilötyön yksikön päällikkö Maria Wikberg (puh. 044 720 8479) 16.11.2021 klo 9–10.30 ja 25.11.2021 klo 13–14. Haastattelut järjestetään 1.12.2021.

Suomen Pakolaisapu on Suomen suurin pakolais- ja siirtolaiskysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Tuemme yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä kotoutumisessa ja vahvistamme toimivia väestösuhteita. Yli 50 vuoden aikana työmme on näkynyt Suomen lisäksi Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Euroopassa.

Lisätietoja Suomen Pakolaisavusta: www.pakolaisapu.fi

Linkki ilmoitukseen