Työpaikat

Koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori

Ilmoittaja
Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Suomen Punaisen Ristin keskustoimistoon, vapaaehtois- ja nuorisoyksikköön koulu- ja oppilaitosyhteistyökoordinaattoria äitiysloman sijaiseksi ajalle 9.3.2020–31.3.2021.

Suomen Punaisen Ristin koulu- ja oppilaitosyhteistyön tavoitteena on tehdä tunnetuksi Punaisen Ristin toimintaa ja periaatteita, tarjota kouluille ja oppilaitoksille järjestön erityisosaamista ja siten kehittää oppilaiden kansalaistaitoja sekä tukea koulua sen kasvatustehtävässä. Kouluyhteistyömme keskeisiä sisältöjä ovat ensiapu- ja valmiustoiminta, monikulttuurisuustoiminta, humanitaarinen oikeus sekä kansainvälinen toiminta.

Koordinaattorin tehtävän keskiössä on vastata kokonaisvaltaisesti järjestön koulu- ja oppilaitosyhteistyön kehittämisestä ja tukemisesta. Yhteistyössä ohjelma-asiantuntijoiden kanssa, koordinaattorin tehtävänä on järjestön keskeisten ohjelmasisältöjen ja -kampanjoiden suunnittelu koulujen opetussuunnitelmiin / kouluvuoteen soveltuviksi sekä vastuu digitaalisten oppimateriaalien tuottamisesta. Tiivis yhteistyö järjestön eri ohjelmakoulutusten kehittämisessä, erityisesti lasten ja nuorten osalta, muodostaa tärkeän osa-alueen koordinaattorin työkentässä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. luokanopettaja) sekä vahvaa nuorten ja koulumaailman tuntemusta. Järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan tuntemus tukee onnistumistasi tehtävässä. Lisäksi tarvitset kehittävää ja tutkivaa työotetta sekä kykyä innostaa, innostua ja kouluttaa. Tehtävän hoito edellyttää molempien kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taitoa sekä valmiutta matkustamiseen sekä ilta- ja viikonlopputyöhön.

Sitoutuminen Punaisen Ristin periaatteisiin ja arvoihin auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä toimia rakentavasti erilaisten näkemysten ja odotusten ristipaineessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Erja Reinikainen keskiviikkona 22.1. klo 12–13  puhelimitse 0400 137 490. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse erja.reinikainen@punainenristi.fi.

Täytä sähköinen hakemuslomake palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä. Lisää hakemukseesi CV.

Työpaikat

Psykososiaalisen tuen suunnittelija
Aluepäällikkö
Taloushallinnon assistentti
Toiminnanjohtaja (Varsinais-Suomen piiri)
Regional Finance and Administration Delegate (RFAD)
Project Assistant
Project Coordinator
Koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori
Finance and Events Officer
Digitaalinen varainhankkija
Talous- ja sosiaalioikeuksien asiantuntija
Police Affairs Officer, Adviser on Police Reform
Country Director
JPO-tehtäviä YK-järjestöissä
Programme analyst (JPO)
Junior Professional Officer for the Safety + Health for All Flagship Programme (JPO)
Varainhankinnan tiimikoordinaattori
International Trade Center Junior Professional Officer (JPO)
Associate Professional Officer (JPO)
Ilmastoasiantuntija
Operations and Program Manager
Kampanja- ja viestintäkoordinaattori
Projektityöntekijä (opettaja/opettajaksi opiskeleva)
Humanitarian Child Protection Officer (JPO)
Talousjohtaja
Konsultti vaikuttamistyön ohjelman väliarviointiin

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.