Työpaikat

Koordinaattori, vapaaehtoistoiminta ja kouluyhteistyö

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haluatko muuttaa maailmaa ja tehdä sen globaalikasvatuksen keinoin ja muita innostaen?  Tule kanssamme edistämään oikeudenmukaisempaa maailmaa!

Tehtävässä vastaat kouluvierailijoidemme verkostosta sekä koordinoit Planin valtakunnallista vapaaehtoistoimintaa. Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan toimenkuvan kannustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Työtehtäviin kuuluvat:

  • kouluvierailuja tekevien Lapsen oikeuksien lähettiläiden toiminnan koordinointi, heidän kouluttamisensa ja lähettilästyön kehittäminen
  • vapaaehtoistoiminnan koordinointi ja kehittäminen yhdessä vapaaehtoistoiminnan suunnittelijan kanssa (vapaaehtoisten rekrytointi, tukeminen ja heille viestiminen)
  • tapahtumajärjestelyt, projektikoordinointi sekä koulutusten suunnittelu ja fasilitointi
  • toiminnan ja aktiviteettien ideointi ja toteuttaminen yhdessä vapaaehtoisten ja yhteistyökumppanien kanssa

Sinulla on:

  • vahvat organisointitaidot ja kokemusta projektikoordinoinnista ja tapahtumien järjestämisestä
  • kokemusta ja osaamista kouluttamisesta ja fasilitoinnista
  • kyky motivoida, innostaa ja tukea vapaaehtoisia. Nautit ihmisläheisestä työstä ja sinulla on omaa kokemusta vapaaehtoisena toimimisesta
  • positiivinen, eteenpäin vievä työote, jolla hoituu niin käytännönasiat kuin toiminnan kehittäminen
  • vahva kiinnostus kehityskysymyksiin ja tyttöjen oikeuksien edistämiseen. Eduksi lasketaan kokemus globaalikasvatuksesta ja yhteistyöstä koulujen kanssa.

Työsuhde alkaa 8.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työpaikka on Helsingin Kalasatamassa. Tehtävä sisältää iltatyötä 1–2 krt kuussa ja viikonlopputyötä muutaman kerran vuodessa.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV jätetään Planin rekrytointijärjestelmään 8.12.2019 mennessä (hakemus vapaa kuvaus -kenttään ja CV liitteeksi). Työhaastattelut järjestetään pääsääntöisesti 12. ja 16.12.2019.

Lisätietoja antaa vaikuttamistyön johtaja Karoliina Tikka (050 377 0003) 29.11. klo 10–11 ja 4.12. klo 13–14.

Planin globaalikasvatuksesta voit lukea lisää osoitteesta globaalikoulu.net ja vapaaehtoistoiminnasta plan.fi/vapaaehtoistyo.

Haku alkaa 22. marraskuuta 2019 ja päättyy 8. joulukuuta 2019, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: täysipäiväinen, toistaiseksi voimassa oleva

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.