Työpaikat

Koordinaattori Nuorten turvataloon

Ilmoittaja
Paikkakunta
Turku
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme Punaiselle Ristille Turkuun koordinaattoria Nuorten turvataloon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Edellytämme koordinaattorilta vähintään opistoasteista tutkintoa sosiaali-, terveys-, kasvatus-, kansalaistoiminnan tai nuorisotyön alalta. Odotamme monipuolista kokemusta perhe- ja verkostotyöstä sekä nuorten parissa työskentelystä ja kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelystä.

Arvostamme yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehittävää työotetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Odotamme molempien kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Koordinaattorin tehtävänä on vastata Nuorten turvatalon kehittämistyöstä erityisesti koskien auttamistyön ja vapaaehtoistoiminnan kehittämistä yhteistyössä turvatalon johtajan, muun henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu myös koulutus-, viestintä-, tiedonkeruu- ja arviointitehtäviä. Työhön kuuluu myös nuorten ja perheiden kanssa tehtävää asiakastyötä. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta saattaa sisältää myös yö- ja vuorotyötä.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa sitoutumista Punaisen Ristin periaatteisiin. Palkkaus ja työehdot noudattavat yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhde alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa Turun Nuorten turvatalon johtaja Marina Stubb puhelimitse 040 187 0664 perjantaina 23.8. klo 12–16 ja keskiviikkona 28.8. klo 10–13 tai sähköpostitse marina.stubb@punainenristi.fi.

Täytä sähköinen hakemus 2.9.2019 mennessä. Lisää hakemukseesi cv.

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun yhdistysten kansainvälisen liiton 190 yhdistyksestä. Vapaaehtoisten tukena työskentelee henkilökuntaa ympäri Suomen.

Punaisella Ristillä on viisi Nuorten turvataloa: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Turvatalot tarjoavat apua ja tukea nuorille ja heidän perheilleen. Teemme työtä ammattilaisten ja vapaaehtoisten voimin. Tarjoamme virikkeellisen työympäristön osana Punaisen Ristin Nuorten turvatalojen monimuotoista toimintaa sekä vastuullisen työn, jossa voi kehittää toimintoja nuorten ja perheiden hyväksi, yhdessä vapaaehtoisten ja yhteistyökumppanien kanssa.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.