Työpaikat

Koordinaattori, jäsenpalvelu ja kansalaistoiminta

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä

Pelastakaa Lapset hakee keskustoimistolleen Helsinkiin kansalaistoiminnan koordinaattoria huolehtimaan jäsenpalvelusta ja Eväitä Elämälle -ohjelmasta.

Tehtävänäsi on huolehtia jäsenistämme ja saada uusia lapsen oikeuksien edistämisestä innostuneita kansalaisia liittymään jäseniksi järjestöömme. Vastaat järjestön keskeisten jäsenpalveluiden ylläpidosta ja jäsenpalveluiden tehtävistä, kuten jäsenrekisteristä, laskutuksesta, jäsenviestinnästä ja -markkinoinnista, sekä paikallisyhdistysyhteistyöstämme jäsenasioissa.

Huolehdit yhdistysten it-tuesta (mm. jäsenrekisteri, verkkosivut), yhdistysten verkkosivujen ja Extranetin ylläpidosta ja päivittämisestä, ohjeistuksesta ja tarvittaessa koulutuksesta. Vastuullesi kuuluvat lisäksi EE-ohjelman koordinointitehtävät kuten yhdistysten ohjeistus, asiakaspalvelu, materiaalien päivitys sekä ohjelmaan liittyvä taloushallinto, toiminnan raportointi jne. Kehität jäsenhankintaa, ideoit jäsenyyskampanjoita ja kansalaistoiminnan muita tehtäviä yhdessä paikallisyhdistystemme ja kansalaistiimin kanssa.

Työskentelet kansalaistoiminnan ja vaikuttamistyön tiimissä, mutta teet tiivistä yhteistyötä myös varainhankinnan ja viestinnän, sekä paikallisyhdistysverkostomme kanssa.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta vapaaehtois- tai jäsentoiminnasta järjestökentältä. Odotamme sinulta innokkuutta ja palavaa halua käyttää osaamistasi lasten hyväksi ja työskennellä läheisesti ihmisten parissa. Digitaalinen toimintaympäristö on sinulle tuttu ja osaat hyödyntää erilaisia mahdollisuuksia viestiä ja toimia digitaalisissa kanavissa. Kokemus myynnin tai markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä on suuri etu. Olet taitava viestijä (suomi, ruotsi, englanti, muut kielet etu) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hoidat rutiinitehtävät ammattiylpeydellä huolellisuutta ja täsmällisyyttä osoittaen. Sinulla on kyky toimia erilaisissa vuorovaikutustilanteissa, saat ihmiset innostumaan ja nautit asiakaspalvelusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä järjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme, yhdistykset ja vapaaehtoiskenttämme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemisen periaatteisiin on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään. Edellytämme Pelastakaa Lapset ry:n oman sitoumuksen allekirjoittamista lasten suojelemiseksi.

Tehtävä on vakituonen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ edellyttää matkustusta ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää oheisen linkin kautta 13.12.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi kansalaistoiminnan ja vaikuttamistyön johtaja Riitta Kauppinen puhelimitse +358504331260 ti 1.12 klo 12–13.00 ja ke 2.12 kello 15–16.00

Hae tehtävää

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.