Työpaikat

Koordinaattori

Paikkakunta
Helsinki
Työsuhdetyyppi
Osa-aikainen
Viimeinen hakupäivä

Haemme nyt Keskustoimistollemme Helsinkiin koordinaattoria arkistointi- ja tukipalvelutehtäviin.

Koordinaattorina tehtävänäsi on huolehtia arkistomme ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Vastaat asiakirjahallinnosta, arkistoon liittyvien tiedonluovutuspyyntöjen käsittelystä sekä arkistonmuodostussuunnitelman päivittämisestä ja jalkauttamisesta. Tehtävänäsi on opastaa ja tukea ammattilaisiamme arkistointiin liittyvissä kysymyksissä.

Lisäksi työhösi kuuluu erilaisia tukipalvelutehtäviä, kuten verkkosivujen päivittämistä ja tapahtumissa avustamista. Toimit intran pääkäyttäjä ja opastat henkilöstöämme intran käytössä. Työhösi kuuluu myös tietopalveluun sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyviä tehtäviä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta arkistointityöstä. Tietotekninen osaamisesi on vahvaa ja sinulla on näkemystä arkistojen digitalisoimisesta.

Työotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen. Olet taitava viestijä (suomi, englanti) ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 80% työajalla. Työ alkaa 18.2.2019 tai sopimuksen mukaisesti aikaisemmin. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 13.1.2019 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi järjestölakimies Tiina Tammi puh. 010 843 5009. Tavoitat Tiinan parhaiten 19.12. klo 9–10 ja 21.12. klo 10–11.

Tilaa uutiskirje

Saat kerran viikossa koosteen Maailma.netin uutisista, tapahtumista ja työpaikoista sähköpostiisi. Tietojasi käytetään vain uutiskirjeen lähettämiseen. Rekisteriseloste täällä.